![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
Program do sprawdzania uszkodzonych mp3
Witam,
Szukam programu ktory sprawdzilby mi kilkaset moich mp3 (znajdujacych sie na dysku) czy nie sa one uszkodzone. W wyniku awarii dysku stracilem cala partycje, jedyne co pozostalo to kilka filmow i kilkaset mp3, po dokladniejszym sprawdzeniu filmow okazalo sie ze czesc z nich byla jednak takze uszkodzona, wiec chcialbym w mozliwie szybki sposob sprawdzic teraz te mp3 czy nie zawieraja takze bledow. Czekam na propozycje i pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
TDI
Zlotowicz
Data rejestracji: 23.09.2001
![]() |
Hmm... Takiego programu czysto związanego z mp3 nie znam, ale jest taki progs do nagrywania muzy - Feurio - który bodajże przy umieszczeniu empetrójki w liście do nagrywania sprawdza jej poprawność. Dokładnie nie pamiętam czy przy umieszczeniu w liście czy gdzie indziej, ale na pewno przed rozpoczęciem procesu nagrywania (jak się progs o cośtam zapyta, to zaznacz, że chcesz rozkodować mp3 i wtedy będzie sprawdzał).
Tak to chyba było, ale nie jestem pewien... dawno z Feurio nie korzystałem, może ktoś ma dokładniejsze dane?
![]() |
#3 |
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
ja bym na Twoim miejscu wrzucil wszystkie do wina i sprawdzal pokolei 8)
![]() |
#4 |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
uzyj softu mp3Trim w wersji PRO
po prostu przeciagniesz mpeki na okno programu a on juz poleci sam przy okazji powycina ci cisze na poczatku i koncach mp3, sprawdzi poprawnosc klatek, czy ich przypadkiem nie brakuje..... wszystko potem mozesz przegladnac w LOGu co i jak bylo z jakim plikiem ![]()
![]() |
|
|