![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
niezwykły
Data rejestracji: 07.02.2003
![]() |
Konstytucja CDR info (przemyślenia)
Witam wszystkich forumowiczów
![]() Widzę, że na forum mamy małą (nie czerwoną) rewolucję a raczej konstytucję!!! (PRZECZYTAJCIE MÓJ POST CAŁY NIE ZNIECHĘCAJCIE SIĘ DŁUGOŚCIĄ) Moderatorzy w końcu zaczęli coś robić by zatrzymać falę beznadziejnych postów/topiców tylko po to by nabić sobie licznik. No i zbanowanie użytkowników -ZbigNieff ***8211; No tak jest przyczyna przecież podobno zaspamował Sperzyna jak wiadomo spam to jedna z najgorszych rzeczy! Ja osobiście nic do niego nie mam (pomógł mi wybrać deskę ***61514;) ale nie ja jestem od sądzenia. -Brzuszki- Mi tym bardziej niczym nie zawinił dawał śmieszne komentarze ale z obraził Sid***8217;a (choć nie myślę że to tak tym zawinił może czymś innym też )--> Moje propozycja to dajcie im bana na 3 miesiące może przemyślą swoje błędy, ale jak już wspominałem to nie ja jestem od sądzenia<-- Dalej rzeczywiście lista dyskusji bezsensownych bardzo szybko rosła (ja sam kiedyś taką dałem ale za prośbą mojego głupiego kolegi który wiedząc że przesiadują tu mądrzy ludzie {oprócz mnie } odpowiedzą mu co się stanie jak magnes przyłoży do dysku) rzeczywiście SID i spółka zrobili odpowiednie kroki i m.in. powstał nowy licznik offtopic lub zablokowanie działu ***8222;propozycja spotkania wielkanocnego***8221; (panowie do 2000 nie doszliśmy ) [nie posądzajcie mnie że się czepiam ale SID niedawno gadał sobie w tym topicu a po pewnym czasie blokuje go pisząc że jest to beznadziejne czy coś podobnego ale mniejsza z tym nie potępiam go za to ] więc do ograniczania jeszcze głupich topików w offtopic niby dobre, ale np. z 10 dni wchodzę na forum --> offtopic a tu patrzę same pytania o sprzęt czy inne problemy rozumiem głupoty typu......................... (tu miejsce na wpis) ale jakieś ciekawe i śmieszne rzeczy (może Laser znów znajdzie jakąś fajną piosenkę typu JEDZIEMY PO ZIOŁO ) takie coś może być no i życzenia 18 lipiec urodziny SID***8217;a czy na offtopic będę mógł życzyć mu STO LAT czy nie . A propos małej ilości topików w dziale CDRinfo ja tam tylko zaglądam odpisuję ale nowych topików nie zakładam bo na razie nie mam jakiś problemów (jak miałem to założyłem kiedyś) a jak będę miał to zapytam się wtedy na forum.A SID pisałeś cos o dawnym klimacie, czyli topiku o książkach czy może miałeś na myśli mój pierwszy topik ***8222;gdzie czytacie książki i czy ja jestem inny***8221; jeśli tak czy ten topik zaliczasz do tych gorszych czy lepszych ![]() Mam jeszcze dużo do napisania, ale kończę, więc tak jak w 1971 r. Podczas uchwalenia konstytucji 3 maja sytuacja była nerwowa (tak jak teraz), ale potem ludzie się cieszyli z tego i świętowali (oby tak było i u nas ) więc Wiwat Król Wiwat Konstytucja Wiwat wszystkie STANY ----------- WIWAT MODERATORZY WIWAT KONSTYTUCJA WIWAT WSZYSTKIE DZIAŁY ![]() PS. Tylko jest jeden problem konstytucja 3 maja była ustalona a nie wykonana!!! Ale Na forum będzie wszystko dobrze. I hope ps2. SORRY ŻE ZACZOŁEM NOWY TOPIC ALE NIE ZDĄRZYŁEM DO PRZEMYŚLEŃ MAM NADZIEJE ŻE MI WYBACZYCIE :I
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Re: Konstytucja CDR info (przemyślenia)
Cytat:
pozdro
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 05.04.2002
![]() |
Jakieś zmiany? A ja jak zwykle przegapiłem. Co do banowania userów, to jestem za, ale nie na stałe, bynajmniej nie od razu. Boję się też, że ktoś popadnie w manię banowania, już niejednokrotnie widziałem takie przypadki. Znacie stary regulamin obowiązujący na wielu forach i na Ircu?:
1. Op zawsze ma rację. 2. Jeśli nie ma racji patrz pkt. 1. Pewnie, że to znacie. A ja znam i takich, którzy traktują ten regulamin jak najbardziej poważnie i banują za to, że ktoś myśli inaczej w obojętnie jakiej sprawie. Myślę jednak, że u nas będzie inaczej, prawda?
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
Brzuszki on miał poprostu specyficzne poczucie humoru !! i za to go bardzo lubiłem
na polczacie robił różne numery, dokuczał mi osobiscie (raz), ale wszystko robił z takim dowcipem ze mi sie nawet to podobało !!
|
|
#5 | |
|
Pilot oblatywacz
Data rejestracji: 12.05.2002
![]() |
Cytat:
- rzeczywiscie kara tymczasowego banana bylaby calkiem sensowna (tydzien styknie)
|
|
|
#6 | |
|
Ramblings of a Madman
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
Cytat:
pozdro
primum non nocere Ostatnio zmieniany przez surff : 15.05.2003 o godz. 20:59 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
z tego co slyszalem to Sprezyn pierwszy zaspamowa ZbigNieffa [ale ja nie wnikam]
moje zdanie jest takie: 1Sprezyn zaspamowal Zbignieffa 2ZbigNieff zaspamowal Sprzeyna 3Zeby sie nie wydalo i zeby to ZbigNieff nie wydal Sprezyna ten 2 pierwszy umiescil i opublikowal to na forum 4.fragment rozmowki: mAllOw (20:49) a ja mam takie jedno pytanko ... mAllOw (20:49) kto pierwszy zaspamowal ... mAllOw (20:49) ty czy sprezyn ... tak szczerze ZbigNieff [cdrinfo.pl] (20:50) sprezyn - przeciez ja bym sie do niego przyczepil bez niczego Wiec uwazam ze to Sprezyn powinien oberwac a nei ZbigNieff ale to tylko moje zdanko i ja Szrelokiem Hlomsem nie jestem
|
|
#8 |
|
Pilot oblatywacz
Data rejestracji: 12.05.2002
![]() |
mam 26 lat, w pewnych kregach jestem znany w realu
i jak mowie, ze go nie zaspamowalem to jest to prawda. Dlaczego nikt z Was nie pomyslal, ze ktos inny mogl go zaspamowac?? Ktos kto wypelnil ankiete - ja chyba wiem gdzie jest odpowiedz - w usunietym topicu. Daje slowo honoru, ze go nie zaspamowalem. Ale generalnie ciekaw jestem kto to zrobil - nawet chcialem dzis postawic topic: kto zaspamowal ZbignieFFa? Ale nie chce juz wojny. Faktem jest, ze Z. zachowywal sie niegodnie na forum, a to ze puscil mi bombe to moja (inna) sprawa... Jak ktos chce abym opuscil forum to prosze mi to powiedziec - przemysle sprawe. Aha i jeszcze raz zapis mojej rozmowy ze Z. : 21:03:53 GG# 2543258 myslalem ze z ciebie spoko koles.. ale widze ze sie nie dogadamy... masz we lbie troche za malo zebym mogl z toba wogole zamienic slowo... ale spoko... powodzenia w odbieraniu!! nara 21:04:13 pan_sprez () nie wiem w czym sie dogadywac 21:04:35 pan_sprez (pan_sprez@tlen.pl) ja Tobbie nic nie wyslalem a Ty mi wywieszasz na formu ta ankiete 21:04:53 pan_sprez () opanuj sie czlowieku mi to wali ale sam mnie zaatakowales 21:05:24 pan_sprez () szczerze mowiac jakos nie moglem uwierzyc, ze to Ty ale ok
Pozdrawlaju Sprężyn Ostatnio zmieniany przez Sprezyn : 15.05.2003 o godz. 21:19 |
|
|
|
|
#9 |
|
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
sprezyn nikt nie chce zebys opuszczal forum ...
zostan ... wnosisz ardzo duzo .. podnosisz jego pozim ZOSTAN Z NAMI ! ZOSTAN Z NAMI !
|
|
#10 |
|
Gość
|
Topic "Przemyślenia" został zamkniety przez Sid'a, więc nie wiem, po co ponownie dyskutujecie na ten temat
![]() Ten klon/kontynuację też zamykam. |
![]() |
|
|