![]() |
www.symbianforum.pl
www.symbianos.pl Polecam te serwisy - masa informacji o Symbianie i aplikacjach na niego. BTW, osobi***347;cie u***380;ytkuj***281; N70 (co prawda jest to S60v2, ale bardzo podobnie 'dzia***322;a') ju***380; ponad p***243;***322; roku i jeszcze nie spotka***322;em si***281; z jakimikolwiek problemami tycz***261;cymi si***281; certyfikat***243;w ;) |
Ja ze swojej strony polecam forum dotsis.com
Troszk***281; ostatnio wolne, ale za to reakcja u***380;ytkownik***243;w szybka. Mn***243;stwo Polak***243;w :D @kraluk - w s60v2 nie ma certyfikat***243;w. Tu tylko si***281; zgadzasz na instalacj***281; z 'nieznanego ***378;r***243;d***322;a' ;) |
Cytat:
Dzięki za uświadomienie mnie ;) |
Odgrzeb***281; troch***281; temat.. Fajna aplikacja jest pod symbiana. Do ko***324;ca roku DARMOWE rozmowy na numery stacjonarne w ponad 40 krajach (w tym Polska :D) poprzez wifi lub 3g. Op***322;ata tylko za korzystanie z wifi lub 3g (je***347;li ma si***281; dost***281;p do hotspota - ca***322;kowita darmocha). Program to Truphone :D
Sam korzystam od dzi***347;, najd***322;u***380;sza rozmowa jak***261; odby***322;em trwa***322;a jakie***347; 8 minut, nic nie przerywa***322;o :D |
Jako, że o symbianie mowa to zadam tu pytanko.
Mam problemik. Nokie E50. Niektórych zainstalowanych tematów nie widzi mi w menedżerze aplikacji. Jakoże nie da się podejrzeć tematu bez instalacji więc instaluje co niektóre tematy. Jak teraz odinstalować niepotrzebne? Nie ma ich w menedżerze. Zaznacze, że nie sprawdzałem jeszcze na komputerze przez PC Sync. :help: nie chce syfu :( |
Cytat:
|
Cytat:
A więc wchodzisz do menu -> Narzędzia -> Tematy Wybierasz temat do wywalenia i naciskasz klawisz " C " i potwierdzasz chęć wywalenia tematu Jak by były problemy z odinstalowaniem to można zawsze sformatować symbiana ;) Czasami to bywa niezbędne ;) Tak z ciekawości zapytam na jakiej wersji softu jedziesz ?? Brandowanej czy normlanej, jeśli na brandowanej to zmieniaj czym prędzej (zmiana dokonuje się domowymi sposobami) na 7.36 dłużej bateria chodzi niż na 7.13 || |
mgit! :wow: co Ty opowiadasz? :)
Tematy sa instalowane jako aplikacje. Duzo juz tak usunalem, ale z tymi mam problem. Klawisz "C" jest nieaktywny kiedy przegladam tematy tak jak mi poleciles. Jesli to wazne to tematy mam zainstalowane na karcie, są widziane także w rejestrze lecz nie na liscie aplikacji. Głupieje już :| Format Symbiana wywala mi programy? Znowu instalacja wszystkiego :sciana: Soft mam org. 7.13. Jak mi powiesz jak zmienić i że nie ma to ze sobą zadnych komplikacji to zmienie || |
Cytat:
Umnie tematy mo***380;na wywala***263; normalnie klawiszem C |
Cytat:
W listopadzie ma wyjść pilot na v3 :) |
Ma wyj***347;***263;.. Tylko ciekawe ile za niego powiedz***261;.. 150z***322;? ||
Jeden z bardziej oczekiwanych program***243;w pod v3 roku :) |
Cytat:
Ciekawe ile przyjdzie czekać na wersje posłodzoną.... Bo nawet jak się kupi zrobi się formata fona, to program przepadnie .... |
Pilota mo***380;na pobra***263; w wersji beta ze strony producenta. Za free do po***322;owy listopada dla tych co kiedy***347; u nich kupili ju***380;.
|
Cytat:
Ja unich już raz kupiłem program Psiloc_FontMagnifier_S603rd (bo nie było wersji free w tedy, a znaleź fulla nie umiałem) to po instalacji Psiloc_irRemote_S603rd wywala mi iż nie posiadam żadnej aplikacji u nich... a reaktywuje się bez problemu Psiloc_FontMagnifier_S603rd, formatowanie fona nic nie daje :fiu: Tak więc beta nie dla wszystkich || |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:19. |