![]() |
Cytat:
|
widze ze w sondzie wygrywa NOD ale nie wiem co to jest, nie slyszalem o tym, kasperski dl mnie byl jakis dziwny, norton mi wogole nie naprawiał plików a teraz mam pande i jestem zadowolony :)
|
AntiVir Personal Edition
Freeware. |
Jak na razie mam noda... choc nie omieszkam przetestowac Kasprzaka i misia :)
pozdro! |
Kaspersky jest jak najbardziej nie darmowy , ale kluczyków w necie nie brak :mruga: , Y@nkee ma rację "piątka" jest wyraźnym krokiem naprzód, czekam na wersję corporate (pod win2003), a póki co, to samo co nimal.
|
A czy Kaspersky jest free... bo mozna go normalnie pobrac ze strony, tylko sie zastanawiam czy to nie jest jakas okrojona wersja...
I czy NOD32 jest free... bo gdzies slyszalem ze tak... ale jak widze to chyba raczey nie... pozdro! |
NOD32. Cała reszta zamula kompa. A co do tempa skanowania to z Nodem nie taka prawda. Myślicie że tak szybko ale NOD32 nie skanuje wszystkiego. Jeśli zaznaczycie archiwa i inne duperele to wyjdzie o wiele dłużej ale i tak krócej niż Norton i Kacper.
|
Kaspersky 5.x :>
ale jakis czas uzywalem/testowalem AVG, no ale KAV to zupelnie cos innego :) i z wlaczonym monitorkiem nawet gram sobie, az tak mi on nie obciaza kompa, rewelka, szczegolnie te piate wcielenie KAVa ;) |
Do niedawma wierzylem w Nortona ale po zmianie kompa na "ciut" slabszy model zainstalowalem Pande 7 Platinium i ja narazie jest ok. nie obciaza tak kompa jak Norton (na Nortonie winamp otwieral mi sie w minute (( )i fajnie sie spisuje a i ma w sobie niezlego firewalla wiec polecam ci tego antywira z czystym sumieniem
Pozdrawiam siwy_mw |
Cytat:
|
Wybierz NODa. KAV skanował mi dysk z 1-2 h. NOD radzi sobie w 5-6 minut :spoko:
|
Cytat:
A co do Waszych odpowiedzi, to sie zastanawiam miedzy NODem a Kasperskym... pozdro! |
Kaspersky :spoko:
|
Cytat:
mjq |
Witam teraz używam NAV 2oo4 niezle spowolnia kompa. Wcześniej używałem AntiVirenKit'a 2oo4 Pro i znalazł wiruski/trojany ktorych Norton nie widział. Ale jakos bardziej mulił kompa nawet gdy przełączyłem tylko na jeden skaner. Jak macie cuś bardzo bardzo skutecznego i nie zamulającego kompa to walcie.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:22. |