Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 02.03.2004, 13:18   #1
bubson
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 03.07.2002
bubson zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Question Project IGI

Witam! Szukałem szukałem i nie mogę znaleźć....
Potrzebuję takiego pliczku który umożliwi mi zapisywanie stanu gry (save) w dowolnym momencie w Project IGI część pierwsza.
Bardzo prosze o jakieś namiary.
Z góry dzięki!

Bubson 8)
bubson jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 02.03.2004, 14:56   #2
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
a po co? przeciez da sie bez tego przejsc a zabawa lepsza btw: swietna gra
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.03.2004, 15:57   #3
bubson
Stały bywalec ;)

To nie sonda w stylu "Czy potrzebne jest używanie takiego pliczku w Project IGI ? "

Ja tylko proszę o jakieś namiary i tyle.

Wiem że można przejść ją bez tego bo to już dawno zrobiłem.
Pliczek potrzebny mi dla znajomego który jest początkujący i sobie nie radzi.

Proszę więc o sensowne odpowiedzi a nie nabijanie postów....
Stary 02.03.2004, 17:35   #4
nimal
Author
Zlotowicz

nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
1. wiesz, zabawne jest to, ze jak ktos zaglada tu o czasu do czasu, w pewnym momencie sam potrzebuje pomocy to czesto pisze "moj znajomy..." - to niech znajomy sam poprosi, jesli istnieje
2. jesli igi jest dla kolegi za trudne, to proponuje jakas prostsza gre
3. super! nabilem sobie kolejnego posta! - to Ci wyszlo... jakos nie zazucales tego wczesniej jak chciales pomocy

Ostatnio zmieniany przez nimal : 02.03.2004 o godz. 17:55
Stary 02.03.2004, 19:30   #5
bubson
Stały bywalec ;)

1. Znajomy poprosiłby gdyby miał internet......Wiesz są jeszcze ludzie, którzy nie mają dostępu do Internetu i proszą o pomoc znajomych. Poza tym to, że ktoś zagląda tu od czasu do czasu gdy potrzebuje pomocy to chyba nic złego ?? Przecież po to to forum jest....

2. No wiesz, nie każdy jest tak super uzdolnionym graczem jak ty pewnie jesteś
i widocznie ta gra sprawia mu kłopot!

3. jeśli wcześniej prosiłem o pomoc to ją uzyskiwałem.....nikt jakoś nie komentował tego czy akurat potrzebuje jakiegoś pliku czy nie.
Poza tym oddzywali się ludzie, którzy mogli mi pomóc i mieli o tym jakieś pojęcie a nie wyrażali swoją opinię i wychwalali się.

Myślę, że taka dyskusja jest zupełnie niepotrzebna i proszę kogoś, kto ma taki plik lub wie gdzie go znaleźć o powiadomienie mnie. Z góry dziękuję.
Stary 02.03.2004, 20:41   #6
barraqda
przeklina i nabija posty

Data rejestracji: 22.02.2004
barraqda zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
moje 3 grosze.

Nie nawidze cziterow, opisow i podpowiedzi.
Jak nie umiesz czegos przejsc to znaczy ze nie powinienes tego robic/w to grac. Lepiej nie zrobic niz walic po spojlerach.

Cytat:
2. No wiesz, nie każdy jest tak super uzdolnionym graczem jak ty pewnie jesteś
i widocznie ta gra sprawia mu kłopot!
widac to nie dla niego gra.

jak twoj kumpel naprawde chce byc poczatkujacy cale zycie to polecam www.google.pl
tu napewno znajdziesz.

Uwaga wymagana umiejetnosc logicznego myslenia aby wiedziec co wpisac w wyszukiwarce
barraqda jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.03.2004, 21:52   #7
bubson
Stały bywalec ;)

@barraqda

Powtórzę się, ale widocznie muszę, bo słowo pisane jednak nie trafia do każdego.....

To NIE jest sonda, tym razem na temat: "Czy lubisz cziterów, opisy i podpowiedzi?"
Poza tym korzystanie z kodów itd. to indywidualna sprawa każdego gracza i nie powinno to nikogo obchodzić!!

I masz racje, jak nie umiesz odpowiedzieć na zadane pytanie w temacie, to lepiej nie pisz, bo walisz po spojlerach.

Każdy gra w takie gry które mu pasują i podobają.

Właśnie pokazałeś twoją umiejętność logicznego myślenia, odpowiadając na posta nie mając o poruszanej sprawie zielonego pojęcia.

PS: Jak wyczytałem w sieci, nie ma takowego patcha na savy do Project IGI chociaż był obiecany przez twórców gry.
Uważam więc ten temat za zamknięty.
Stary 02.03.2004, 23:08   #8
nimal
Author
Zlotowicz

Cytat:
Napisany przez bubson
Powtórzę się, ale widocznie muszę, bo słowo pisane jednak nie trafia do każdego.....
przeciez sam wydlaes sie, ze albo jestes leniem - i najpierw zalozyles temat a potem uzyles magicznego googla, albo do Ciebie nie dociera slowo pisane - ze taki patch nie istnieje
skoro juz wyciagasz, ze innymi razy ludzie Ci pomagali a nie "nabijali posty" - moze mi tez sie zdazylo? hm, nerwowy z Ciebie czlowiek - nie dostales odpowiedzi odrazu i sie boczysz
jak dla mnie EOT
Stary 02.03.2004, 22:25   #9
barraqda
przeklina i nabija posty

Data rejestracji: 22.02.2004
barraqda zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
1.
Cytat:
PS: Jak wyczytałem w sieci, nie ma takowego patcha na savy do Project IGI chociaż był obiecany przez twórców gry.
Uważam więc ten temat za zamknięty.
najpierw zadajesz pytania a pozniej zasnanawiasz sie na ich temat ??
2.
Cytat:
Każdy gra w takie gry które mu pasują i podobają.
szkoda tylko ze nie kazdy umie grac w te gry w ktore lubi.
3.
Cytat:
i proszę kogoś, kto ma taki plik lub wie gdzie go znaleźć o powiadomienie mnie
Cytat:
jak twoj kumpel naprawde chce byc poczatkujacy cale zycie to polecam www.google.pl
tu napewno znajdziesz.
Cytat:
I masz racje, jak nie umiesz odpowiedzieć na zadane pytanie w temacie, to lepiej nie pisz, bo walisz po spojlerach.
Cytat:
w ostatnim cytacie chyba pisales sam do siebie bo z tego co wiem to napisalem ci gdzie to mozna znalezc. I tak to juz jest na tym swiecie wsrod normalnych ludzi ze nikt ci nic na tacy niepoda tylko powie gdzie szukac albo czego.

podaje ci jeszcze jeden magiczny link http://slownik.onet.pl jak bys mail problem z obsluga googli.

4.
Cytat:
Poza tym korzystanie z kodów itd. to indywidualna sprawa każdego gracza i nie powinno to nikogo obchodzić!!
Ciekawe gracze ciekawe kto nazwie ich graczami chyba sami sie tak nazwa.

Kody sa dla testerow gier zeby nie musieli sie meczyc kilka dni jak pisza recenzje chociaz wieszkosc i tak nie psuje sobie w ten sposob gier.

Nie wiem czy cie bawi wydanie 50-220 zl na gre i przechodzenie jej z opisem czitem.
Zreszta teraz duzo ludzi ma duzo kopii i nie umie w nie grac, graja masowo i kalecza masowo. Mecza na sile bo "lubia", graja w gowno bo jest latwe przyklad: serie EA (wylaczajac EA big), Sa to serie dla mas.
A jak powiedzial moj nauczyciel od sociologi 30% amerykanow to *****e, nie potrafia pisac czytac. Kolorowy motloch. U nas to samo tylko ze bialy motloch.

Po bezmozgowym waleniu to mozna zostac kobieta pilnujaca drzew na trasie albo sbierac butelki, ewentualnie w rzadzie siedziec. (bo do kopania rowow cie nie przyjma jak nie umiesz liczyc)

Ostatnio zmieniany przez barraqda : 02.03.2004 o godz. 22:30
barraqda jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.03.2004, 23:07   #10
bubson
Stały bywalec ;)

wiesz....zgodnie z twoją podpowiedzią poszukałem na google i właśnie tam doczytałem że nie ma takowego patcha, chociaż był obiecany i dlatego też zamknąłem dyskusję.
Stary 02.03.2004, 23:14   #11
emer74
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 19.07.2002
emer74 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
hehe, tyle zamieszania o taki mały pliczek......
emer74 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: