![]() |
No więc ja mam dosyć już starą wersję Arcon 4.0, a teraz wyszła już wersja 6.5. Program ma podtytuł 'Wizualna architektura' (na pudełku), chociaż w samym programie pokazuje się 'Wymarzony dom II'. Mniejsza o to. Po stworzeniu projektu w trybie 2D można przejść do trybu 3D, gdzie można wirtualnie zwiedzać cały budynek - możesz w tym trybie nawet dodawać CAŁE typowe wyposażenie mieszkań (jest tam bardzo dużo modeli 3D). Co do ogrodów - zdaje się, że w posiadanym przeze mnie programie jest taka właśnie funkcja.
|
oki wiec ktory jest najleprzy bo sie troszke pogubilem :) i nie wiem czy to wachowo opisuje ale czy to bedzie jakis multimedialne czyli bede mogl wejsc do zprojektwanych pomieszczen i tak dalej ??? a ogrody to slyszalem ze jest ponoc taki ze podajac miejsce zamieszkania pokazuje jak bedzie sie ogrud zmienial w fazach naslonecznienia w innych dnaich czy porach roku i jak mniej wicej bedzie to wyglondac.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Do projektowania budynków gorąco polecam program ArCon (Wizualna architektura/Wymarzony dom). Do ogrodów natomiast użyj programu 3D Garden Designer (mam oryginał:cool: ).
|
Projekty domów
Cze wie ktos moze jakie sa dobre programy do projektowania domów i ogrodów ale nie chodzi mi o Auto Cada (sorki jak zle naze wpisalem:))
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:35. |