![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 | |
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
Cytat:
oj to teraz chłopaki bedą zmęczeni .. i odpadną w pierwszej rundzie play off ![]() ![]()
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
wafel
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
widzialem dzis we wroclawiu billboardy z acie'm earl'em zapraszamy na osiemnastke. w zaszlym roku text idea slask wroclaw mistrzem polski sie sprawdzilo. w tym nie liczylbym na to, choc ich dopinguje. obawiam sie sayan ze nie masz racji i prokom przejdzie jak burza przez dwie pierwsze rundy PO a w finale bedzie sie musial uporac z anwilem :zeby:
ps choc oczywiscie zycze slaskowi CPWCS i 18:0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guru
![]() ![]() |
ufff.. nie mów przymnie takich rzeczy..
ja nie mieszkam we Wrocławiu .. to nie widziałem. 18 ? a mi sie zdawało ze to w tym roku bedzie 19 tytuł mistrza kraju. heheh słynne PLAKATY ... 18:0 !! heheh sorry PROKOMU nie trawie. miejmy nadzieje ze jak chłopaką przez przypadek coś nie wyjdzie i nie wywalczą mistrzostwa Polski (mówie o IDEI) to i tak dostaną prawo udziału w EUROLIDZE ..bo w tej chwili jest 1 miejsce dla FEDERACJI ..a może w niedalekiej przyszłości bedzie 1 miejsce dla ZESPOŁU ...
![]() |
#19 |
wafel
![]() |
ja miałem cicha nadzieje ze prokom wygra puchar europy a potem zdobedzie MP po pasjonujacej walce w finale PO [4:3 dla prokomu w po 2 dogrywkach w 7 meczu]. wtedy fiba miala dac jedno miejsce w eurolidze dla zwyciezcy pucharu mistrzow dzieki czemu prokom juz tam sie znalazl to polska ferderacje reprezentuje slask. i wilk syty i owca cala. ale to byly wylacznie marzenia. a tak to kto wie. play off bedize na pewno ciekawy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Guru
![]() ![]() |
Cytat:
wybiierasz sie do Wrocławia na jakiś mecz ?
![]() |
![]() |
#21 |
wafel
![]() |
niewykluczone. zobacze jak bede stal z kasa i jak im bedzie szla gra.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|