![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Nie byliśmy pewni, czy to napewno kobieta, więc wyciągneliśmy od niej stronkę, na której umieściła swoje zdjęcia. :) Bardzo sympatyczna dziewczyna, chciałem ją namówić, aby zapisała się na Forum, ale niestety, "nie dała" się. ;) Może następnym razem, jak sie pojawi, to wspólnymi siłami ją namówimy ;) 8) |
Cytat:
|
Cytat:
|
TOMMYx trzeba bylo sie z nia umowic a to namawianie zostawic na pozniej;)
|
Cytat:
Wczoraj Grzeniu próbował wejść na tą stronkę, ale nie chciała jemu się otworzyć, więc Muffka wysłała mu zdjęcia mailem :):):) Można wejść także na tą stronkę przez inny adres ;), więc próbujcie :) 8) |
Cytat:
|
Acha, jeszcze jedno.
Podajcie link do chat'a, na którym sie ewentualnie spotkamy, bo wszedłem na ten "wczorajszy", ale tam jest teraz masa ludzi. Więc możliwe, że będzie trzeba poszukać jakiegoś innego :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
dzien doberek
wlasnie wygrzebalem sie z loza, a ze komp juz ktos odpalil kozystam z okazji i pozdrawiam. |
Cytat:
Tylko ma brzytki kolor lakieru na paznokciach;) |
Jeśli nie znajdzecie jakiegoś wolnego chat'a, to proponuję wejść na http://www.desireu.prv.pl/
Tego na 100 % nikt nie zna i nikt tam nie przychodzi. Tam jest zawsze pusto, o każdej porze dnia i nocy :) |
Witam ,ciekaw jestem kto najpóźniej się podniesie po wczorajszym czacie bo jak narazie cały czas ktoś przybywa :)
|
Ale na tym chacie co wczoraj bylismy http://czat.wp.pl/chat.html?i=47444 nie ma nikogo. Nie ma tam tłumów. Więc moze własnie tu?
|
Cholerka panowie nie dałem rady bo o 22 przyszli qumple na "pasterke" gdzie lało sie piwko i roznosiły "zakonnice" kapuste z grochem ile kto chciał wiec w domu pojawiłem sie 2:30 ( tak około ;)) i w stanie który wymagał natychmiastowe położenie sie do łóżka ;)
|
Cytat:
|
Wchodzcie na chata jest nas teraz 4!!!
|
Jak święta to święta może pochwalicie się prezentami od mikołaja , moim który najbardziej mnie ucieszył(wprawdzie imieninowym) jest NOWE KRZESŁO DO KOMPA a oprócz tego saszetka na dokumenty samochodowe koszulka big star,bluza polarowa ,kilo kosmetyków,skarpetki ze snoopy i piżamkę :)
|
a moze utworzymy nowy kanal na ircu, np. #cdrinfo.pl
mamy wlasne forum to i kanal by sie przydal co wy na to? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
jest tam tak malo osob, a latwiej bedzie tam robic spotkania bo przeciez niektorzy maja problemy z takimi czatami jesli co to ja sie roztroilem :D i jestm tez na #cdrinfo.pl zapraszam tam jesli ktos nie moze na podanego wczesniej czata zapraszam wszystkich |
imprezka trwa dalej jak widac na czacie:)
zawiazuja sie nowe znajomosci i ogolnie jest wesolo:-D |
Cytat:
No i Muffka jest;) |
Cytat:
|
No dobra
DZISIAJ 25.12.2002 SPOTYKAMYSIE NA TYM CHACIE O GODZINIE 21_00 |
Ok, czas coś zjeśc. :)
Melduje zejście z pokładu na kilka dłuższych chwil. :) 8) |
Ja również jem, ciekawie to wygląda:-D :-D
|
Przeprosiny !
Witam !
No niestety wszystko było ok tyle ze o 15 wczoraj net siadł i ruszył dopiero teraz. Dobrze ze przynajmniej Wy sie dobrze bawilscie. Pozdrawiam wszystkich. |
Re: Przeprosiny !
Cytat:
|
Cytat:
|
Re: Re: Przeprosiny !
Cytat:
|
Cytat:
Tutaj czy na jakimś Chacie ? |
Re: Re: Re: Przeprosiny !
Cytat:
|
Cytat:
|
Sa tu teraz jacys ludzie czy moze na jakims chacie jestescie???
|
No ja jestem;)
|
Cytat:
Hubowi jest czasami za zimno i sie wiesza;p |
Wlasnie pomyslalem ze sobie spradze poczte. Mam tylko 103 powiadomienia z CDRINFO;p
|
Cytat:
Tak jak przez 24h nie miałem netu i odpaliłem krzynie p tym czasie to musiałem troche poczekać za nim sie wszystko załadowało ... |
Wczorajsza wigilia to byla udana sprawa :) wiecej takich wizyt :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
wlasnie pomyslalem o tych biedakach co maja
opcje przesylania na maila i na Swieta sa odcieci od netu. Jak wroca to sie troche zdziwia buhhahaha |
Cytat:
poza tym irc jest dobra sprawa... ale znowu znajdzie sie tlumek co tego nie moze uruchomic, bo np. nie posiada... czat na wp jest tymczasem neutralny |
Cytat:
Ja nie korzytam z irca;) |
Cytat:
adres: http://www.polchat.pl/chat/?room=Cdrinfo wpadnijcie, aby sprawdzic czy wchodzicie, jesli nie bedzie problemow bedzie to od dzis nasz czat |
Cytat:
|
Dzieńdoberek panowie!
Widzę że i dzisiaj się spotykamy.Ja wpadne wieczorkiem z dziką rozkoszą.Już wszystko ustaliłem.Żona idzie spać razem z synkiem ,a ja będę miał wolne od 20.00. |
Cytat:
tymczasem jestem jedynym administratorem, potrzebuje nastepcow :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
calkiem niczego sobie tylko te obrazki
trzudno sie wstukuje albo ja cos zle robie |
Cytat:
|
Cytat:
|
Dzisiaj przejdzie próbę testową :);)
|
Cytat:
|
Cytat:
nie strasz ludzi :D:D |
Przypominam: http://www.polchat.pl/chat/?room=Cdrinfo
|
Cytat:
|
na wp.pl byl problem z zapisaniem naszej wigili teraz juz mozna... nie dlaczego mam straszyc :)
|
Nie, jak mi sugerowano nie bede nic rejestrowal, mozecie sie czuc swobodnie :) he he :-D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale uwazam ze to najlepsze miejsce naszego spotkania :) |
CZAT CDRINFO
dla tych co jeszcze nie wiedza:
POWSTAL CZAT SPECJALNIE DLA CDRINFO ZAPRASZAMY BO TU SIE SPOTYKAMY :D http://www.polchat.pl/chat/?_room=Cdrinfo dziala bez zarzutow ;) |
Witam ponownie po małym remoncie Forum (Monter chyba się zabawiał) Ciekawe rzeczy się tu dzieją.:-D
|
Re: CZAT CDRINFO
Calkiem milutki ten chat tylko narazie troszki ludzkow malo:-D
|
niestety .. komputer padł.. mi 23 ... a dzisiaj (25) dopiero sie znim uporałem .... jak pech to pech.
nieczytałem wszystkich postów :) (ponad 400 :) :) ) wiec niewiem co sie działo :) zauwazyłem ze jest czat ? coś jeszcze ciekawego ? |
Re: Re: CZAT CDRINFO
Cytat:
|
|
Zapodałem małe zmiany - mam nadzieje ze tym razem się spodobają, moim zdaniem poprawiają czytelność strony głownej
|
Cytat:
|
proponuje meczyc tego topica przez caly rok 2003 :cool:
wtedy to bedzie nie maly rekord postow ;) |
Cytat:
|
to nie problem napisac 1000 postów :) :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
jestesmy tu
masz problem to zajrzyj |
Cytat:
|
Cytat:
|
przy takim poswiecewniu z naszej strony napewno:)
|
cikawe czy uda nam sie do konca 2002 zapisac te 1000 postow w tym topiku, myslicie ze sie uda?
|
Cytat:
|
Cytat:
Proponuje ci rozgrzewke na http://www.polchat.pl/chat/?room=Cdrinfo |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
PS. Nie gniewasz sie za ostatnio? |
Cytat: