Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 06.06.2003, 22:04   #1
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Nie mozna skasowac dwoch wiadomosci z Outlooka (ani ich wyslac).

Tak jak w temacie. Problem jest zwiazany ze stalym laczem, ktore wlasnie sobie zakladam, ale to opisze w drugim poscie, bo tez mam z tym pewne problemy. W kazdym razie nie moglem wyslac dwoch wiadomosci z Outlooka (nie moglem wyslac nic, ale akurat mialem dwie wiadomosci w skrzynce nadawczej), ale to tylko ze wzgledu na problemy ze stalym laczem (z tego, co wywnioskowalem, to nie moglem nic wysylac, a jedynie pobierac dane). Rozlaczylem sie wiec i polaczylem normalnie przez tepse (Wczesniej tez tak raz zrobilem i zadzialalo), ale okazalo sie, ze wiadomosci dalej nie mozna wyslac. No to trudno, stwierdzilem, ze pal je diabli i chcialem je skasowac, ale tez sie nie dalo. I efekt jest teraz taki, ze w skrzynce nadawczej mam dwie wiadomosci, nie moge ich skasowac i nie moge tez wyslac, i w ogole nie moge niczego wyslac. Nie mam pojecia, jak ten problem rozwiazac, ale zaczyna mnie juz troche meczyc, bo mam troche korespondencji do wyslania, a nie moge tego zrobic.

Macie jakiekolwiek pomysly, jak moglbym to zrobic??

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 06.06.2003, 22:08   #2
Zelea
I have got my own WORLD..

Data rejestracji: 03.11.2002
Zelea zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
a nie prubowales moze przneiesc tych maili moze to jakos pomoze... a jak nie to moze skopiuj sobie katalog z outlooka i wyeksportuj ksiazke adresow... i odinstaluj outlooka... a potem zaloz ponownie... tyle mi chyba tylko przychodzi do glowy... nie mialem nigdy takiego problemu... interesujacy...
pozdro
Zelea jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 06.06.2003, 22:12   #3
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
przeniesc naturalnie probowalem - efekt jest taki, ze pojawia sie ten list w miejscu, gdzie go przenosze, ale pozostaje tez w tej cholernej skrzyne nadawczej

O Twojej drugiej radzie tez myslalem, ale caly czas mam nadzieje, ze jest jakies prostsze rozwiazanie (nie, zeby to bylo specjalnie trudne, ale zawsze moze sie cos sp.... a tego bym nie chcial)

Ale i tak dzieki za odpowiedzi Moze ktos ma jeszcze jakis pomysl, jesli nie, to bede to jutro tak robil (mam nadzieje, ze przynajmniej pomoze).

Stary 07.06.2003, 12:09   #4
seoman
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 15.08.2002
seoman zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Poprosu skasuj plik : Skrzynka nadawcza.dbx i po kłopocie
seoman jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.06.2003, 14:47   #5
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

brzmi latwo, zaraz sprobuje

Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: