![]() |
G***322;os oddany ;)
|
Jeden za wszystkich, wszyscy za jednego!!
G***322;os poszedl |
:piwo:
|
Zag***322;osowa***322;em :)
|
Głos oddany !!!:D
|
Dzi***281;kuje bardzo Wam wszystkim za oddane g***322;osy, to bardzo fajny serwer, panuje tam super klimat ale by nie upad***322; i grao tam jeszcze wi***281;cej os***243;b postanowie***322; troszk***281; im w tym pom***243;c i wpadem na ten pomys***322;. Dlatego je***347;li Wam to nie sprawi problem***243;w to mo***380;ecie jeszcze raz zag***322;osowa***263;, tam mo***380;na chyba raz dziennie.
Jeszcze raz dzi***281;kuje :) www.gamesites200.com/lineage2/in.php?id=273 |
glos oddany.
ja tez kiedys gralem z bracmi na soulpact C1 i l2freedom C3 (10x). Niestety na obu zrobiono wipe. Po stracie naszych postaci lvl75 i klanu lvl5 stwierdzilismy ze dalsza zabawa jest bez sensu (ile mozna grac w te sama gre). To bolaczka prywatnych serwerow. Predzej czy pozniej nowi gracze chca wipe zeby "bylo sprawiedliwie" (!?!?!). Ale poki co zabawa byla... calkowicie samowystarczalny polski klan "ManowaR" lvl5, tylko 3 czlonkow i nikogo wiecej nie przylaczalismy... to byl zdecydowanie najdziwniejszy (choc powszechnie lubiany :D) klan na serwerze :). Potem nawet zrobilismy alliance zeby polaczyc nowe polskie klany ale dlugo nie przetrwalo. Wipe nadeszlo akurat jak zaczynalo robic sie ciekawie (4 polskie klany w alliance). tak wygladalem :) http://img234.imageshack.us/img234/3536/quantum4hj.jpg |
nie gram, ale co mi szkodzi :P
|
w ramach solidarnosci;)
|
G***322;os oddany.
|
Voted.
|
A ja gram w soldata :D
|
z okazji dnia dziecka posz***322;o :)
|