![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 17.04.2002
![]() |
Prosba
Witam:-)
Potrzebuje pomocy i w zwiazku z tym ten post. Szukam i jak do tej pory bezskutecznie kraka do programu mechanical desktop 4 pl. W necie dostepne sa jedynie numery do wersji angielskiej. Wersja polska procz numerow zabezpieczona jest jeszcze kluczem sprzetowym (hasp) i niestety nie moge znalezc na to "szczepionki". Bede dzwieczny za pomoc. Pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
niemoge wiele pomóc ale .. www.deluxserials.com i polska strona niewiele rozwinieta ale zawsze to coś .. http://hamsta.w.interia.pl
Próbuj .. . |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
sorry pomyłka drugi link powinien być http://hecz18.w.interia.pl/cracki.html
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
a czy w gre nie wchodzi uzycie wersji angielskiej?
pod ZADNYM pozorem NIE rozkrecaj klucza (esli jest to takiw wpinany w port COM lub w PCI) - rozpadnie sie na dziesiatki kawaleczkow ktorych nigdy nie poskladasz jesli program tworyxz klucz na podstawie numerow seryjnych zainstalowaych komponentow jest niewielka nadzieja ze w koncu ktos poda algorytm generowania tych numerow polecalbym zucic posta na ktoras z grup usenet'owych - moze ktos ci pomoze ja nie umiem
![]() |
![]() |
#5 |
Bywalec
Data rejestracji: 17.04.2002
![]() |
Re:-)
Jasne ze moge pracowac na wersji angielskiej, ale niestety sa osoby dla ktorych potrzebuje polska. Istnieje mozliwosc kombinowania polskiej z angielska, niestety nie wszystko da sie spolszczyc:-( Co do klucza, nie mam zamiaru rozbierac bo wiem jak to sie skonczy. Uzyskac nowy nie jest tak prosto (o ile wogole mozna). Wiem ze jest sporo "polskiego" oprogramowania ktore zabezpiecza sie haspem. I najczesciej mozna znalezc "szczepionke" w necie np. trzeba podmienic jakis dll albo exe, ewentualnie uruchomic kraka ktory sam odpowiednio zmodyfikuje to co trzeba. Niestety mimo moich kilkudniowych poszukiwan nic nie udalo mi sie znalezc. Dzieki za odzew i czekam nadal. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|