![]() |
Cytat:
|
Tam pisze w2k3 :peace:
|
Cytat:
|
Cytat:
PATRZ DOKŁANIE PISAŁEM O W2k3 A NIE W2K |
Cytat:
|
Cytat:
|
Piterniel - podaj przyklady programow ktore nie dzialaja w win2k3 a dzialaja w winxp/win2k
ja podam kilka: - niektore antywiry, np norton antivirus - sa programy odpowiedniki tych samych firma przeznaczone dla serwerow i one dzialaja - norton systemworks (tu faktycznie trzeba zmienic firme, odpowiedniki sa) - stery myszki (mouseWare) i klawiatury (iTouch) logitecha - system ma juz wbudowane odpowiedniki (w moim przypadku lacznie z obsluga niestandardowych klawiszy) ...cos jeszcze? |
Piterniel coś mi się zdaje że ty windowsa 2003 "na oczy nie widziałeś", albo miałeś go 10 minut na dysku.
Nie wiem skąd się biorą u Ciebie takie wnioski, począwszy od tekstu "win 2003 odpada" i nic więcej. Przeróbka na Workstation to z 15 minut operacji. Jedyny program, który musiałem wymienić to antyvirus, a z przesiadki jestem bardzo zadowolony bo pozbyłem się zżeracza pamięci nortona na rzecz darmowego AVG :) Tak to systemik działa szybko, stabilnie, bez niespodzianek, a to że może coś nie działać to bardzo rzadkie, a najczęściej może coś być z grami. Ja nie gram w gry prawie wogóle bo jak na tym sprzęcie ;) więc nie mam problemu. pzdrawiam BTW wogóle wielkie dzięki dla Nimala za, że tak to nazwe windowsa ;) :piwo: |
Perfect Disk, O&o Degfrag, eMule mi nie chodzi, NSW :) i NAV. Cool Edit Pro. Miałem Windows 2003 :) długo i wiem, że jest dobry, ale jakby wyszedł Workstacion ;) to może być. Zadajcie pytanie na infojama z przerabianiem systemu na workstacion to od razu Was zjębią za przeproszeniem.
Windows XP SP1 :) Ciekawe co będziecie robić jak wyjdzie SP2 do XP od razu przejdziecie na XP. Siłą, rzeczy tak czy siak XP RULEZZ |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:25. |