![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Podsumoiwanie??? :/
Sprawa przedstawia się tak. Zrobiłem takie mini podsumowanie tego tematu. Po prostu przedstawie to jak mi polecaliście/jakie firmy produkujące klawy.
BTC - 3 głosy Logitech - 3 głosy LinkWorld - 1 głos IBM - 1 głos Inteli Board - 1 głos Chicony - 1 głos Samsung - 1 głos Media Tech - 1 głos :) Ogólnie padło na co padło, odradzaliści mi Media Techa, a ja jakby chłopaki na przekór chyba sobie sprawie ten modelek MediaTech MT 137 :) Myśle, że te 30 zł można wydać i zobaczyć jak to będzie działać bo ogólnie wszystko tutaj jest kuszące. Jak myślicie? Można te 30 zł wydać na tego MT??? Proszę także bardzo użytkowników klawiatur MediaTech o ogólne wrażenia z tych desek ;) Dzięki, pozdro:3msie: |
to ja juz NAPRAWDE wole BTC za 29pln
|
Dzisiaj widziałem w Media Markt tę najprostszą klawiaturę A4 ze skośnymi klawiszami (pisałem o tym wcześniej) za jedyne 19,90 - w Tesco ta sama klawiatura (chyba!) kosztuje 29,90. Jest BARDZO przyjemna w dotyku i wydaje mi się, że pisać się będzie na niej bardzo dobrze. Nie ma żadnych bajerów, dodatkowych klawiszy, itd., ale z całą pewnością robi przyjemniejsze wrażenie niż jakikolwiek Media Tech - może z wyjątkiem MediaX'a z wszystkimi bajerami, który kosztuje 150 zł. Dobrze radzę, poszukaj tej A4!
|
Właśnie kurcze te A4techi to rzadko się zdarzają. A u mnie w Toruniu nie ma jeszcze MediaMarktu ani Tesco.
W Carrefourze jest klawa w zestawie, a w Geant nie wiem :). A Hypernova oraz Galeria Centrum i jeszcze jeden hipermarket właśnie powstają:rotfl: Widział ktoś może te A4techi u "prywaciarzy" że tak powiem. Czyli w zwykłych sklepach? Poszukam i zastanowie sie jeszcze nad BTC. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:48. |