![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Berserk
Data rejestracji: 02.11.2003
![]() |
Jak poznać, że przekroczyło się cienką granicę?
Witam
Właśnie po obejrzeniu filmu Thank you for smoking zacząłem się zastanawiać jak poznać, że przekroczyliśmy granicę. Film był jak sama nazwa wskazuje o papierosach, ale chodzi mi o różne granice. Granica Akocholizmu, Nałogowego palenia, uzależnienia, beszczelności... Pewnie nie da się określić jednoznacznie granicy. Wiem, że mam kilka nałogów. Po zdaniu liceum postanowiłem rozstać się ze wszystkimi nałogami... po 3 tygodniach niestety do jednego wróciłem, po roku wróciłem do palenia, obecnie udało mi się nie wrócić tylko do stosowania cukru przy słodzeniu cherbaty. Nigdy nie lubiłem alkoholu, więc nie miałem z nim nigdy problemu, w narkotyki też nigdy nie wpadłem, ale ostatnio zastanawaim się czy nie przekraczam cienkiej granicy do... anoreksji. Powiedzcie kiedy wg Was przekracza się granicę w przypadku tej choroby? Stosując hardcorowe środki typu tabletki zmniejszające wydzielanie śliny, sztucznie wywołane wymioty, ograniczanie jedzenia? A może przez niejedzenie niektórych produktów albo niską wagę (ale waga to chyba nie jest odpowiedni wskaźnik)? Wg mnie jedyne co zbliża mnie do tej choroby to tylko radość z niskiej wagi. Lubie czekoladę i jem ją jak jest w lodówce. Jak mam ochotę na słodycze to się nie ograniczam. Dzisiaj jadłem Pizze ![]() ![]() ![]() ![]() Dzięki Pozdrawiam P.s. Tak do porównania wpiszcie Wasz wzrost w cm/waga w kg Ostatnio zmieniany przez aeiouy : 08.10.2006 o godz. 02:38 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|