![]() |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Lista_n...rowej_w_Polsce |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A czy ktoś z was nagrywa programy kulinarne? Naprzykład z polsatu Ewy Wachowicz. To bym prosił o podesłanie jakiegoś video.
|
Kolejna prośba o nagranie dokumentu w jakości HD i udostępnienie.
TVP 2 ***8211; 22:55, 20.03.2012 "Jak Steve Jobs zmienił świat" |
Niestety nie powiodło się. Nie wiem co się stało, nastawiłem timer nagrywania w tunerze i nagrania nie ma... albo brakło prądu albo któryś z domowników wyłączył timer - żaden się nie przyznaje :ysz:
|
postaram się nagrać i sam chętnie obejrze
|
Mogę nagrać z cyfrowego, ale na dysku nbox recordera.
Tylko co dalej? :hmm: Edit: Gdyby go dali na którymkolwiek kanale FTA (Polonia itp.) to nie ma problemu - się nagra na innym dysku, innym tunerze i po kłopocie. :] |
Ja mógłbym ale niestety też tylko analog :/
|
Niestety, już nie mogę. Nagrywarka padła. Mogę zarejestrować na dysku, ale nie dam rady wypalić. I tak tylko analog :(
|
Prośba o nagranie programu telewizyjnego
Zwracam się z prośbą do osób mających możliwość nagrania materiału z TV o zarejestrowanie filmu dokumentalnego Andrzeja Fidyka "Defilada". Film wyemitowany będzie jutro 2011-12-28 o godzinie 23:15 w TVP1. Prośba obejmuje również późniejsze udostępnienie materiału :)
Zależy mi na nagraniu z przekazu cyfrowego, nie analogowego. Reetou połączył - a mógł @$#!*$&@! |
Koncert "Solidarity of Arts 2011" na Canal+
Czesc,
Czy mógłby ktoś nagrać koncert "Solidarity of Arts 2011" na Canal+ o 21:00 20 sieprnia (czyli już) i jakoś udostępnić? Dzieki Pozdrawiam, Marcin |
gallus stawiam piwko ;)
|
Myślę, że ja mam taką możliwość...
|
Może ktoś ma możliwość nagrania Familiady jutro o 14.00 na TVP2 ?:)
|
Niestety remont. Nagrywarka nie podłączona :(
|
Ma ktoś możliwość nagrać program "Czekając na sobotę" @ HBO 27 Pazdziernika o godzinie 22 ?
|
Przeciągnij adres/linka do strefy zrzutu programu.
Zresztą - było już o tym na forum. :taktak: |
G... mi z tego wychodzi :(
|
NetTransport - tego kiedyś używałem do zapisywania strumienia mms://
|
Nie pchajcie się tak :)
Poradźcie czym nagrywać taki strumień. http://live.man.lodz.pl/archiwum/59/nazywo/79 Kiedyś czymś to robiłem, ale nie pamiętam :( |
Bardzo wszystkim dziękuję.
|
Już nie ma edycji. Pomoże mi ktoś?
|
Jutro zaczyna się YAPA. Niestety wyjeżdżam na szkolenie do Warszawy i nie będę mógł oglądać. Czy może ktoś nagrać? Transmisja będzie na TVi LODMAN. Pomóżcie proszę. Link w podpisie wyjaśnia czemu mi na tym zależy. Stawiam piwo na zlocie :)
|
a może ktoś ma, lub nagrał, lub wie gdzie jest Marilyn, ostatnie seanse Marilyn, Last Sessions - wczoraj był w tv, ale byliśmy w operze - też było fajnie :)
dzięki za info |
A ileż to roboty płytkę z Irlandii wysłać? :>
Nie pierwszy raz by to już było zresztą. :D |
A potem byś z Irlandii wysyłał... Zrobimy to lokalnie :> a jak nie to sprawdzę kiedy powtóreczka i zadzwonię :D
|
Było zadzwonić - nagrałbym - i tak nie oglądałem nic na TV, bo byłem zajęty czym innym. :niepow:
|
:) Superrrmario, i tak dzięki za chęci :>
Teraz czekam na info od Miśka. |
Nie nagrałem :(
|
Dzięki chłopaki! Dzięki również za przeniesienie ;) A chcę mieć kopię bo byłem na nagraniu i trzeba będzie kiedyś wnukom pokazać^^
Później zgadamy się na PW. |
lepiej wlacz, bo nagrywam poprzez siec i mam nadzieje, ze zonka nie bedzie ;)
|
To ja nie włączam :)
|
Mateusz, nastawione (format TS)...
|
Prośba o nagranie programu w TV.
Witam!
Mam dość nietypową prośbę skierowaną do użytkowników stacjonarnych nagrywarek DVD (tudzież do osób, które wykazały by chęć włączenia komputera z tuneren TV i nagrania programu). Mianowicie chodzi o nagranie "Kabaretowego Klubu Dwójki", który jest emitowany dzisiaj na TVP2 o 20:05. Czy któryś z kochanym (lub i nie:P) użyszkodników byłby tak dobry i nagra mi ten program? Jeżeli ktoś byłbym chętny to proszę info na priva. Tuner TV mam w rodzinnym kompie a w chwili obecnej do domu daleko a rodzina nie nagra (totalny brak skilla :D) Byłbym wdzięczny :>:spoko: |
Nie mam tego programu :(
|
prośba o nagranie serialu "Dotyk anioła"
Witam wszystkich:) Chciałabym prosić o nagranie filmu "Dotyk anioła" , który jest emitowany na kanale Hallmark o godzinie 10.00 (i ten sam odcinek każdego dnia jest powtarzany o godz. 14.00) od pon do czwartku. Jeżeli ktoś ma taką mozliwość to byłabym wdzięczna nawet za jeden odcinek. Każda forma przesłania go będzie dobra - poczta polska, rapidshare (lub inny program), poczta internetowa, itp. W tej chwili nie mam karty telewizyjnej i nie mam możliwości nagrania tego filmu. Próbowałam też szukać w internecie jakiś torrentów, ale bez rezultatów (brak napisów). Oczywiście jeżeli ktoś ma pomysł jak "to" nagrać przy użyciu tylko internetu (jeżeli się da i są jakieś sposoby) to skorzystam z pomocy i sama nagram nie fatygując Was. Z góry dziękuje za życzliwość. pozdrawiam:)
|
Znalazłaby się życzliwa osoba, która by nagrała:
MTV Polska - "Diary of, czyli w pogoni za..." 28.03.2009, godz. 18:30 - 19:00 Gwiazdą drugiego odcinka programu "Diary of, czyli w pogoni za..." emitowanego w stacji MTV Polska będzie lider Kultu i KNŻ - Kazik Staszewski. Widzowie zobaczą, jak wygląda praca w studiu nagraniowym nad najnowszym albumem Kultu "Conzentrazion Gigantica", a także zakulisowe materiały z koncertu KNŻ we Wrocławiu (21.02.2009 - hala WFF) i z występu Kultu w Krakowie (04.03.2009, klub "Studio"). źródło: staszewski.art.pl Zwykle sam nagrywam potrzebne mi programy, ale niestety nie mam mtv polska (jedynie mtv germany :/). |
Yapa 2009
Czy ma ktoś możliwość nagrywania? Bardzo proszę :help:
http://live.man.lodz.pl/archiwum/53/nazywo/69 |
Tutaj jest: http://www.tvp.pl/publicystyka/magaz...wideo/03032009 .
|
Był bardzo interesujący, i niestety ostatni odcinek Misji Specjalnej.
Ktoś zdjął ten niewygodny program z ramówki. Niestety ja również nie nagrałem. |
Witam.
Czy ktoś nagrał może emitowany wczoraj w TVP1 o godzinie 21.50 program "Misja specjalna". Nie widziałem całego ... a interesujący według mnie był ... Podejrzewam że w najbliższych dniach będzie powtórka na TVPolonia - jak na razie nic w programie nie mogę znaleźć ... Pozdrawiam ro29 |
Szkoda, że wcześniej nie zobaczyłem, teraz to już chyba po ptokach.
|
Nie ma chętnych:'(
|
Witajcie. Dzisiaj od 18 w Telewizji Internetowej LODMAN będzie koncert. Czy ktoś może coś takiego zarejestrować?
Pozdrawiam Mariusz http://wgorach.art.pl/aktualnosci.html Kolego @Rogozik, jeśli się nie skontaktujesz, to skasuję to o co prosiłeś! Pozdrawiam |
Mam nagrane. DVD ok. 1G AVI ok 250M
|
Tak, na TVP 1.
|
|
Na jakim to jest programie?
|
Cytat:
Może ktoś inny pomorze? |
Witam na forum. :welcom:
Z dwóch powodów nie mogę pomóc: 1. Nie będzie mnie w domu, bo pracuję, 2. Nie mogę wrzucić na serwer, bo mam bardzo ograniczone miesięczne limity transferu, na bardzo powolnym zresztą łączu. Pozostaje czekać, może ktoś inny pomoże? :idea: |
Witam. Jestem nowy tutaj wiec Dzień dobry wszytskim:)
Mam do was wielką prośbę, pilnie potrzebuję, aby ktoś mi nagrał program MISJA SPECJALNA, jutro (wtorek - 2 grudnia) o 22,25. Jeżeli ktoś by zechciał, obiecuję, że postaram się jakoś odwdzięczyć. Chodzi o nagranie na płytę, zgranie na kompa i wrzucienie na jakiś serwer, obojętnie :) Pozdrawiam :) Moje GG: 6208411 |
Teleranek bywa naprawd***281; interesuj***261;cy :P "Ciekawe" kobitki te***380; si***281; pojawiaj***261;.
superrrmario, m***243;g***322;by***347; wrzuci***263; na rapidshare lub na co***347; podobnego (filefactory, mediafire itp.) ? Je***347;li nie to pomy***347;l***281; o czym***347; innym... |
Mam to na dysku. Co mam z tym zrobi***263;?
|
Kolejny ciekawy odcinek ;P
przepraszam o kopie prosze usunac Więc jak? ktoś nagrał? |
Ustawi***322;em timer. A co b***281;dzie je***347;li mog***281; spyta***263;?
|
;)
No jasne, że tak i jutro nie będę mogła. :P A mógłbyś nagrać?:D
|
Te***380; ogl***261;dasz Teleranek? :D:
|
O, mam konkurencj***281; :)
|
Prośba o nagranie programu z TV
Nagra***322;by mi kto***347; program "Teleranek" jutro o godzinie 8.55 na TVP1:)??? Bardzo prosz***281;. Prosz***281; o odpowied***378;. :)
|
Nie mog***281; edytowa***263;.
Potrzebny mi ju***380; tylko odcinek 3 si***243;dmej serii z naszej telewizji (lub chocia***380; ***347;cie***380;ka d***378;wi***281;kowa z lektorem) |
Witajcie. Teraz ja jestem w potrzebie. Czy nagrywa***322; kto***347; mo***380;e z naszej telewizji 'Allo 'Allo. Brakuje mi pierwszych sze***347;ciu odcink***243;w si***243;dmej serii. Pozdrawiam
|
Korzystaj***261;c z istniej***261;cego tematu pod***322;***261;cz***281; si***281; i zapytam, czy kto***347; z Was nagrywa***322; Tajemnic***281; Twierdzy Szyfr***243;w odcinek 1 i 2 na TVP HD? Chodzi o emisje DVB-T. Bardzo mi na tym zale***380;y.
|
Ciesz***281; si***281;, ***380;e mog***322;em pom***243;c :)
|
podziękowanie
W tym miejscu chciałbym szczerze podziękować koledze superrrmario za poświęcenie swojego czasu oraz bezinteresowne i szybkie działanie.
Film nagrany z TV właśnie dzisiaj do mnie dotarł, wszystko jest OK, płytka działa i niedługo biorę się za oglądanie. Dodam, że przesyłka była bardzo starannie zabezpieczona, więc nic złego nie mogło się jej przytrafić. Jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI. Mam nadzieję, że będę miał kiedyś okazję się zrewanżować. Pozdrawiam Jarek |
Posz***322;a Poczt***261; Polsk***261; :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
B***281;dzie. Nastawi***322;em timer od 20 do 23 :)
|
Witam serdecznie!
Mam prośbę do posiadaczy stacjonarnej nagrywarki DVD o nagranie w dniu 22.08.2008 filmu Wojciecha Jerzego Hasa pt. "PISMAK". Film będzie emitowany na kanale KINO POLSKA w tych dniach: piątek, 22.08.2008, godz. 20:27 sobota, 30/31.08.2008, godz. 02:16 niedziela, 07/08.09.2008, godz. 00:42 poniedziałek, 15.09.2008, godz. 06:03 http://www.kinopolska.pl/film.php?da....08.22&id=5025 Bardzo zależy mi na dobrej kopii tego filmu. Ja niestety nie mam możliwości nagrania. Preferuje format DVD-VIDEO. Najlepiej by było po nagraniu umieścić to na jakimś serwisie hostującym pliki np rapidshare czy innym. Ewentualnie nagrać na DVD i wysłać Pocztą Polską - oczywiście zwrócę poniesione koszty przelewem na konto przed wysyłką. Ktoś pomoże ? pozdrawiam Jarek |
Z kom***243;rki trzeba by***322;o pisa***263;, w ko***324;cu kryzysowa sytuacja. :taktak:
Wiem, ***380;e tutaj ludzie takie rzeczy miewaj***261;, ale nawet nie wiem, jak si***281; z tego korzysta. :nie: |
kurde chyba nikt nie nagra***322; :(,
Jujek mam k***322;opoty z kompem w domu, pad***322;a mi p***322;yta g***322;***243;wna, chyba, co***347; si***281; przegrzewa i nie mam mo***380;liwo***347;ci "dzia***322;ania na forum", kobieta swego laptopa na takie niecne cele nie chce pozycza***263; :P |
***379;eby***347; o tym wczoraj napisa***322;. :sciana:
|
Prośba o Nagranie programu TV
Kochani bardzo proszę dobrą duszyczkę o nagranie w dniu dzisiejszym audycji TV:
"Teraz Polska koncert galowy" Na TV1 o godzinie 21.40 zależy mi na dobrej jakości.... odwdzięczę sie :D |
Cytat:
Właśnie zacząłem pobierac pare minutek wstecz. Dzięki wielkie. :D |
Zuploadowane, stestowane, dzia***322;aj***261;ce - http://www.filefactory.com/file/b2d661/
|
Cytat:
Znalazłem jakiś serw :D http://www.fileupyours.com - Zadnych ograniczen po rejestracji. |
Cytat:
Cytat:
|
|
Cytat:
Wstrzymam się chyba do jutra bo mi antywirus się tu odzywa :D. A serwa nie znam do 300 MB. Na rapida wrzuc ja możesz. |
No, dobra... Wrzuci***322;em to (nieopatrznie) na FileHo -> LINK, ale okaza***322;o si***281;, ***380;e od czasu mojej ostatniej na nim bytno***347;ci serwis zszed***322; total na psy. Mo***380;na ***347;ci***261;ga***263; tylko IE po zainstalowaniu jakiego***347; g***243;wna. Niby antywirus nie zg***322;asza nic, ale nie lubi***281; takich rzeczy. ***346;ciaga si***281; OK, ale na wszelki wypadek przywr***243;ci***322;em system z kopii ;)
Chris_19 albo pr***243;buj ***347;ci***261;gn***261;***263;, albo si***281; wstrzymaj do jutra -> materia***322; jest, nie zginie ;) Czy zna kto***347; jakiego***347; free serwa z mo***380;liwo***347;ci***261; uploadu jednego pliku ok. 300MB? Jak nie, to podziel***281; go na cz***281;***347;ci i wstawi***281; jutro na rapida... |
Cytat:
|
@Chris_19 - zrobi***322;em Ci z tego DVD-Video.
Uploaduje si***281; w***322;a***347;nie, ale plik ma 300MB wi***281;c przy moim smutnym asynchronie chwilk***281; to potrwa... Jak si***281; sko***324;czy, to wklej***281; Ci w tym po***347;cie linka... |
Nie panikuj, jak Reetou si***281; zajmie i sko***324;czy robi***263; to co zacz***261;***322;, to na pewno sam si***281; do Ciebie odezwie!
|
Niech ktoś się odezwie kto ma to już nagrane i gotowe do przesłania.
|
Cytat:
|
Cytat:
i cię lubię, choć wiem, że bez wzajemności :D |
Bardzo dobry pomys***322;! :spoko:
Nazwa w sumie mo***380;e by***263;. :tak!: |
Wi***281;c Reetou - kopia si***281; przyda ;>
Dobrze wiedzie***263; na przysz***322;o***347;***263; o tym temacie, proponuj***281; zmieni***263; nazw***281; na jak***261;***347; sensown***261; i jak kto***347; b***281;dzie potrzebowa***322; w przysz***322;o***347;ci takiej przys***322;ugi to poprosi w***322;a***347;nie tutaj, co Wy na to? :-) |
Mam ca***322;o***347;***263; - si***281; koduje do jakiego***347; zno***347;nego formatu... ;)
|
Shit. :sciana:
Przez reklamy uci***281;***322;o mi 25 sekund na ko***324;cu (p***322;yta si***281; sko***324;czy***322;a). :| |
niestety MiniMini jest produkowany przez Canal+ wi***281;c nie pomoge bo mam N
|
Cytat:
Jak się uda, przygotuję na wszelki wypadek backup copy ;) |
Cytat:
|
Zobaczymy, co si***281; da zrobi***263;. :]
|
Cytat:
|
:hmm: O 16-tej jest jaki***347; 5 minutowy, irlandzki serial animowany "Zdj***281;ciaki"...?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:47. |