![]() |
A czy ktoś z was nagrywa programy kulinarne? Naprzykład z polsatu Ewy Wachowicz. To bym prosił o podesłanie jakiegoś video.
|
Kolejna prośba o nagranie dokumentu w jakości HD i udostępnienie.
TVP 2 ***8211; 22:55, 20.03.2012 "Jak Steve Jobs zmienił świat" |
Niestety nie powiodło się. Nie wiem co się stało, nastawiłem timer nagrywania w tunerze i nagrania nie ma... albo brakło prądu albo któryś z domowników wyłączył timer - żaden się nie przyznaje :ysz:
|
postaram się nagrać i sam chętnie obejrze
|
Mogę nagrać z cyfrowego, ale na dysku nbox recordera.
Tylko co dalej? :hmm: Edit: Gdyby go dali na którymkolwiek kanale FTA (Polonia itp.) to nie ma problemu - się nagra na innym dysku, innym tunerze i po kłopocie. :] |
Ja mógłbym ale niestety też tylko analog :/
|
Niestety, już nie mogę. Nagrywarka padła. Mogę zarejestrować na dysku, ale nie dam rady wypalić. I tak tylko analog :(
|
Prośba o nagranie programu telewizyjnego
Zwracam się z prośbą do osób mających możliwość nagrania materiału z TV o zarejestrowanie filmu dokumentalnego Andrzeja Fidyka "Defilada". Film wyemitowany będzie jutro 2011-12-28 o godzinie 23:15 w TVP1. Prośba obejmuje również późniejsze udostępnienie materiału :)
Zależy mi na nagraniu z przekazu cyfrowego, nie analogowego. Reetou połączył - a mógł @$#!*$&@! |
Koncert "Solidarity of Arts 2011" na Canal+
Czesc,
Czy mógłby ktoś nagrać koncert "Solidarity of Arts 2011" na Canal+ o 21:00 20 sieprnia (czyli już) i jakoś udostępnić? Dzieki Pozdrawiam, Marcin |
gallus stawiam piwko ;)
|
Myślę, że ja mam taką możliwość...
|
Może ktoś ma możliwość nagrania Familiady jutro o 14.00 na TVP2 ?:)
|
Niestety remont. Nagrywarka nie podłączona :(
|
Ma ktoś możliwość nagrać program "Czekając na sobotę" @ HBO 27 Pazdziernika o godzinie 22 ?
|
Przeciągnij adres/linka do strefy zrzutu programu.
Zresztą - było już o tym na forum. :taktak: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:08. |