Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 08.04.2003, 16:40   #1
Smartek
HDmaniak
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 20.10.2002
Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Szokujaca przygoda z gra Pizza Connection 2

Moja przygoda miala miejsce ok. rok temu... mialem wtedy jeszcze windows'a ME i pewnego dnia kupilem sobie gre PIZZA CONNECTION 2, poniewaz sposodbala mi sie jak gralem w demo... zadowolony w domku zaczalem instalowac... niestety w czasie instalacji ok. 13% wyskakiwal blad [juz nie pamietam jaki ], ale klops... sprobowalem zainstalowac od nowa... i tym razem w innym miejscu wyskoczyl ten blad, podejrzewam, ze gdzies ok 50% ..., nastepna instalacja sie powiodla, po przeniesieniu "slodzika" do folderu z gra niestety gra nie ruszala... [tez nie pamietam co bylo nie tak ], wkurzylem sie i zrobilem format dysku i zainstalowalem wina 98... coz, instalacja przebiegala tak samo,c zyli na poczatku pare razy bledy, ale raz sie udalo bezblednie i co? - znowu po "cukiereczku" nic nie ruszalo..., coz... postanowilem zaaktualizowac bios , lecz i to nie pomagalo.. po pewnym czasie juz nie mialem nerwow i wrocilem na ME, a po jakims pol roku czasu na XP.. ..., coz..., lecz przygoda ciagnie sie dalej, w roku 2002 na Boze Narodzenie, zmienilem kompa [doklanie: karta graf., plyta glowna, dysk twardy, ramu dokupilem, obudowa i procesor]... hehe i zgadnijcie, dzisiaj przypomnialo mi sie o gierce i oczywiscie ja zainstalowalem..., po instalacji [cala przebiegla prawidlowo ] i po przenosieniu "cukiereczka" gra znowu wywala blad o tresci: "Aplikacja nie zostala wlasciwie zainicjowana (oxc0000018). Kliknij przycisk OK, aby zakonczyc aplikacje" ... i co ja mam zrobic?! Szukalem jakiegos "slodzika" w necie, bo moze to tego wina, ale nie moge znalezc....

ps - probowalem tez na starym oryginalu i nie dzialalo ..., ale na nowym jeszcze nie, bo nie mam dostepu \

pozdro
Smartek jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  

Twoje uprawnienia: