Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 11.08.2006, 13:47   #1
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
wypelniono

Cytat:
Napisany przez Diabolique
"profesor nadzwyczajny" dobre
a co w tym dobrego? jest taki tytul
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 11.08.2006, 19:29   #2
Diabolique
Horror Fan

Data rejestracji: 27.06.2005
Diabolique po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Diabolique po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Diabolique po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Diabolique po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Cytat:
Napisany przez nimal
wypelniono

a co w tym dobrego? jest taki tytul
po prostu mnie to smieszy jak wiele innych polskich paradoksow. jaki on nadzwyczajny, niedlugo bedzie uber itp. albo niezniszczalny

iHAS124@PX-L890SA

Diabolique jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 11.08.2006, 20:47   #3
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Diabolique
po prostu mnie to smieszy jak wiele innych polskich paradoksow. jaki on nadzwyczajny, niedlugo bedzie uber itp. albo niezniszczalny
chodzi o to ze dostal tytul nie od prezydenta, jak "profesor zwyczajny", a wlasnie w trybie nadzwyczajnym - z mianowania, poniewaz sie zasluzyl albo objol stanowisko, jakie objac moze tylko profesor (w tym przypadku mowi sie o profesorze stanowiskowym)
zeby zostac nadzwyczajnym trzeba mniec tytul dr hab.
mam nadzieje ze nic nie pokrecilem - kolezanki z kadr kilka razy mi to tlumaczyly i do dzis nie wiem czy kapuje wszystkie niuanse tych tytulow
zeby bylo jasne - prof. nadzwyczajny to ten nizszy, zwyczajny jest ten wazniejszy
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 11.08.2006, 20:50   #4
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez nimal
mam nadzieje ze nic nie pokrecilem - kolezanki z kadr kilka razy mi to tlumaczyly i do dzis nie wiem czy kapuje wszystkie niuanse tych tytulow
zeby bylo jasne - prof. nadzwyczajny to ten nizszy, zwyczajny jest ten wazniejszy
A nie jest tak, że zwyczajny - czyli ten 'prawdziwy' profesor to tytuł, a nadzwyczajny - jako profesor danej uczelni - po prostu rodzaj stanowiska? (przykładowo jakiś instytut potrzebuje iluś tam profesorów, żeby dostać powiedzmy jakąś dodację, więc mianuje się kolejnego - nieraz widziałem takie sytuacje)

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 11.08.2006, 21:39   #5
Prezesik
Człekokształtny

Data rejestracji: 27.12.2004
Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
Napisany przez nimal
chodzi o to ze dostal tytul nie od prezydenta, jak "profesor zwyczajny", a wlasnie w trybie nadzwyczajnym - z mianowania, poniewaz sie zasluzyl albo objol stanowisko, jakie objac moze tylko profesor (w tym przypadku mowi sie o profesorze stanowiskowym)
zeby zostac nadzwyczajnym trzeba mniec tytul dr hab.
Jest tak, jak tu napisałeś - o ile mnie pamięć nie zawodzi.
Kiedyś rozmawiałem ze znajomą o tym - ona wykłada na ekonomii w Uniwersytecie Szczecińskim.

Twoje uprawnienia: