![]() |
Rowniez wypelnilem ;-)
|
łeeeee anonimowa, a już myślełem, że bede w grejtsach w pracy doktoranckiej
no trudno tak czy siak POSZŁO :piwo: czy wspominałem, że rozpocząłem urlop;) |
Cytat:
|
ankiete wype***322;ni***322;em, jednak mam wra***380;enie, ***380;e jest lekko tendencyjna, tzn. pytania s***261; tak sformuowanie, ***380;e raczej ma***322;o kto odopwiada zdecydowanie nie.
|
Cytat:
znowu na OT? |
kurde no!
to by***322; przypadek. Niechc***261;cy mi si***281; klikn***281;***322;o i potem to ju***380; polecia***322;o jak lawina. Otworzy***322;a si***281; ta strona, napisa***322;o si***281; co***347; samo i wys***322;a***322;o. To musia***322;y by***263; jakie***347; si***322;y nadprzyrodone! znowu mnie przy***322;apa***322;! czuje si***281; inwigilowany! :> |
Cytat:
Ale.... Nie czuj się bezpiecznie. Z poniedziałkowej prasy Cytat:
|
Cytat:
Ciekawe gdzie takie rewelacje wyczytałeś? ;) Siedzę w Choszcznie i jest porządek, a w październiku wracam na do Szczecina na Potulicką i zrobię tam porządek ;p |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Również wypełniłem :)
Ale muszę powiedzieć, że chętnie widziałbym skalę 7 punktową. W tej często miałem problem z dopasowaniem swojej odpowiedzi do skali. |
Cytat:
zeby zostac nadzwyczajnym trzeba mniec tytul dr hab. mam nadzieje ze nic nie pokrecilem - kolezanki z kadr kilka razy mi to tlumaczyly i do dzis nie wiem czy kapuje wszystkie niuanse tych tytulow zeby bylo jasne - prof. nadzwyczajny to ten nizszy, zwyczajny jest ten wazniejszy :) |
Cytat:
|
to nie takie proste
generalnie mozna przyjac takie uproszczenie, ale faktycznie sa podzialy na profesorow tytularnych i stanowiskowych oraz mianowanych i nadanych prof stanowiskowy nie dostaje tytlu prof. danej uczelni ale i tak jest profesorem, bo takie piastuje stanowisko naprade kilka razy probowalem to skapowac przy roznych okazjach, jak bylo mi to potrzebne i zawsze konczylo sie, ze jakies tam tabelki wypelnialem z kolezankami z kadr, bo tylko one byly w tej materii kompetentne |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:48. |