Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Proszę o udział ankiecie... (https://forum.cdrinfo.pl/f5/prosze-o-udzial-ankiecie-66990/)

Piterniel 11.08.2006 16:00

Rowniez wypelnilem ;-)

kontestator 11.08.2006 16:49

łeeeee anonimowa, a już myślełem, że bede w grejtsach w pracy doktoranckiej
no trudno tak czy siak POSZŁO :piwo:
czy wspominałem, że rozpocząłem urlop;)

Prezesik 11.08.2006 17:37

Cytat:

Napisany przez kontestator
łeeeee anonimowa, a już myślełem, że bede w grejtsach w pracy doktoranckiej
no trudno tak czy siak POSZŁO :piwo:
czy wspominałem, że rozpocząłem urlop;)

wspominałeś też coś o minetach :fiu:

woitas 11.08.2006 17:39

ankiete wype***322;ni***322;em, jednak mam wra***380;enie, ***380;e jest lekko tendencyjna, tzn. pytania s***261; tak sformuowanie, ***380;e raczej ma***322;o kto odopwiada zdecydowanie nie.

rycho 11.08.2006 17:48

Cytat:

Napisany przez Prezesik
wspominałeś też coś o minetach :fiu:

Prezesik!
znowu na OT?

Prezesik 11.08.2006 17:57

kurde no!

to by***322; przypadek. Niechc***261;cy mi si***281; klikn***281;***322;o i potem to ju***380; polecia***322;o jak lawina. Otworzy***322;a si***281; ta strona, napisa***322;o si***281; co***347; samo i wys***322;a***322;o. To musia***322;y by***263; jakie***347; si***322;y nadprzyrodone!

znowu mnie przy***322;apa***322;!

czuje si***281; inwigilowany!

:>

rycho 11.08.2006 18:04

Cytat:

Napisany przez Prezesik
kurde no!

to był przypadek. Niechcący mi się kliknęło i potem to już poleciało jak lawina. Otworzyła się ta strona, napisało się coś samo i wysłało. To musiały być jakieś siły nadprzyrodone!

znowu mnie przyłapał!

czuje się inwigilowany!

:>

Mam coś we krwi.
Ale....
Nie czuj się bezpiecznie.
Z poniedziałkowej prasy
Cytat:

Choszczno najbezpieczniejszą miejscowością tego lata

Prezesik 11.08.2006 18:13

Cytat:

Napisany przez rycho
Mam coś we krwi.
Ale....
Nie czuj się bezpiecznie.
Z poniedziałkowej prasy

:wow:
Ciekawe gdzie takie rewelacje wyczytałeś? ;)
Siedzę w Choszcznie i jest porządek, a w październiku wracam na do Szczecina na Potulicką i zrobię tam porządek ;p

rycho 11.08.2006 18:39

Cytat:

Napisany przez Prezesik
:wow:
Ciekawe gdzie takie rewelacje wyczytałeś? ;)
Siedzę w Choszcznie i jest porządek, a w październiku wracam na do Szczecina na Potulicką i zrobię tam porządek ;p

Na Potulicką nie wracaj...

Prezesik 11.08.2006 18:52

Cytat:

Napisany przez rycho
Na Potulicką nie wracaj...

a co, piwa zabrakło?

Diabolique 11.08.2006 19:29

Cytat:

Napisany przez nimal
wypelniono :)

a co w tym dobrego? jest taki tytul

po prostu mnie to smieszy jak wiele innych polskich paradoksow. jaki on nadzwyczajny, niedlugo bedzie uber itp. albo niezniszczalny :rotfl:

andrzejj9 11.08.2006 20:36

Również wypełniłem :)

Ale muszę powiedzieć, że chętnie widziałbym skalę 7 punktową. W tej często miałem problem z dopasowaniem swojej odpowiedzi do skali.

nimal 11.08.2006 20:47

Cytat:

Napisany przez Diabolique
po prostu mnie to smieszy jak wiele innych polskich paradoksow. jaki on nadzwyczajny, niedlugo bedzie uber itp. albo niezniszczalny :rotfl:

chodzi o to ze dostal tytul nie od prezydenta, jak "profesor zwyczajny", a wlasnie w trybie nadzwyczajnym - z mianowania, poniewaz sie zasluzyl albo objol stanowisko, jakie objac moze tylko profesor (w tym przypadku mowi sie o profesorze stanowiskowym)
zeby zostac nadzwyczajnym trzeba mniec tytul dr hab.
mam nadzieje ze nic nie pokrecilem - kolezanki z kadr kilka razy mi to tlumaczyly i do dzis nie wiem czy kapuje wszystkie niuanse tych tytulow
zeby bylo jasne - prof. nadzwyczajny to ten nizszy, zwyczajny jest ten wazniejszy :)

andrzejj9 11.08.2006 20:50

Cytat:

Napisany przez nimal
mam nadzieje ze nic nie pokrecilem - kolezanki z kadr kilka razy mi to tlumaczyly i do dzis nie wiem czy kapuje wszystkie niuanse tych tytulow
zeby bylo jasne - prof. nadzwyczajny to ten nizszy, zwyczajny jest ten wazniejszy :)

A nie jest tak, że zwyczajny - czyli ten 'prawdziwy' profesor to tytuł, a nadzwyczajny - jako profesor danej uczelni - po prostu rodzaj stanowiska? (przykładowo jakiś instytut potrzebuje iluś tam profesorów, żeby dostać powiedzmy jakąś dodację, więc mianuje się kolejnego - nieraz widziałem takie sytuacje)

nimal 11.08.2006 21:35

to nie takie proste
generalnie mozna przyjac takie uproszczenie, ale faktycznie sa podzialy na profesorow tytularnych i stanowiskowych oraz mianowanych i nadanych
prof stanowiskowy nie dostaje tytlu prof. danej uczelni ale i tak jest profesorem, bo takie piastuje stanowisko
naprade kilka razy probowalem to skapowac przy roznych okazjach, jak bylo mi to potrzebne i zawsze konczylo sie, ze jakies tam tabelki wypelnialem z kolezankami z kadr, bo tylko one byly w tej materii kompetentne

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:48.