![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
![]()
Nie widziałem gdzie wrzucić ten post...
ale pomyślałem że to najodpowiedniejsze miejsce. Albo jestem głupi ,albo szukam nie tam gdzie trzeba: skompletowałem składanke i chce ją nagrać na płycie - ale bardzo zależy mi na tzw. efekcie "crossfade" (przejścia) tak jak np: w WinAmp 3 ... Chodzi mi o to aby jeden utwór automatycznie "przechodził" w następny bez widocznego urwania. (Ale mam zamiar zrobić coś takiego aby odtwarzacz CD widział przerwy między nimi) Prosze o pomoc ! Pozdrawiam i z góry dziękuje MONO:REBELIA.ORG |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Efekt Crossfade jest to wyciszenie końca utworu, ale z twojego postu zrozumiałem, że chodzi o przerwy między utworami. Tak więc nagraj to w Nero, przerwy między utworami ustaw na 0 sekund. Wtedy odtwarzacz będzie automatycznie przechodził do następnego utworu po odtworzeniu bieżącego.
![]() |
#3 |
Bywalec
Data rejestracji: 23.08.2002
![]() |
Najprościej moim zdaniem programem Feurio (jest do ściągniecią na cdr-nfo) Ma też wiele innnych fajnych opcji - np jak masz muzykę z różnych źródł to ustawi ci także tą samą głośność wszystkich piosenek.
Prawdopodobnie Nero też ma crosfada, ale nie jestem pewny. Ja wszystko z muzyką robie w Feurio (cracki dostępne na astalavista.box.sk) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
MAJSTER zlotowy
Data rejestracji: 16.05.2002
![]() |
W nero zlikwiduj odstępy. Jak przygotujesz sobie płyte do nagrania to kliknij w każdy utwór i zmień odstęp ze standardowego 2 na 0. gdzieś ustawia się to dla wszystkich utworów, ale musisz sam poszukać albo zrobić pojdyńczo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Bywalec
![]() |
Jemu chodzi aby pod koniec utworu (track1)ściszał się on a jednocześnie przygłaśniał następny -aby zachodziły na siebie.
W Feurio ustawisz nawet czy ma to być 5, 10 czy też 30 sekund (zmiksowania) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Bywalec
![]() |
Czyli ja szybciej piszę ha!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
nie ważne kto szybciej :D
Serdecznie dziękuje za pomoc ! genialna sprawa te forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
nie zawsze jednak tak sie stanie np.plyte koncertowa moj hp 9150 nie nagra.Nero gada ze nagrywara nie proadzi sobie
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|