![]() |
Cytat:
|
bodajże dragal był na forum największym orędownikiem LG. szkoda że go tu nie ma... ciekawe co on by na to powiedział, jakby sie do tego odniósł
|
Witam !
Wow ! Ale pogrom - !!! |
Wielka szkoda,że ominęłą Cię przyjemność pracy na LG 16x.U mie od 18 miesięcy , wypalone ok 800 - 900 płyt i ani jednego najmniejszego zgrzytu.Ale Tobie współczuję................. :'( :'( :'( :'(
|
Bardzo Ci wspólczuję ale nie będę złośliwy i nie powiem :A NIE MÓWIŁEM...:chytry: :glaszcze:
|
Wszystko razem mnie nie dziwi, powiem wiecej - sytuacja w punkcie 2 byla wrecz do przewidzenia. Tak czy inaczej przyjmij moje szczere kondolencje.||
|
nie jest to wcale radosna wiadomość bo o jakosci LG bylem od dawna przekonany /niskiej jak by się ktoś pytał/ natomiast szkoda kasy straconej , choc pewnikiem będziesz reklamował i coś z tego powinno wyjsć
pozdro |
:jupi: :jupi: :jupi:
|
Do przeciwnikow LG :)
Radosna wiadomosc dla was wszystkich:)
Padly mi trzy napedy LG: 1. LG8x - po 1 i 1/2 roku i wypaleniu ok. 500 plyt, laser! 2. LG32x - po wypaleniu ok. 130 plyt w 4 dni, laser, robilem kopie dokumentow hurtowni z calego roku! 3. LG24x - po 1/2 roku prawie nie uzywana (moze z 30 plyt), walek napedu! :) RADUJCIE SIE:) Bo ja jestem q....a wq.....y! |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:59. |