![]() |
!!!witam!!!
Ja tesz sie wypowiem, od kad pamietam uzywam XnView glownie dla tego ze obsluguje chyba cos ok.. 40 formatow....... Program, poza tym jest calkiem normalny, poustawiam zeby mi nie otwieral plikow *.dat , *.pdf , i kilku innych ktorych nie chce rzeby odwieral.......... i jest pieknie..... |
Ja używam ACDSee 6.0 PowerPack. Jak na razie jestem zadowolony.
|
Używałem ACDSee i przestałem na rzecz XnView - mały, zgrabny, po polsku, podstawy edycji... jak ACDSee we wcześniejszych wersjach.
|
Cytat:
No ale skoro jej nie chcesz to nic innego nie przychodzi mi do glowy. Ale jak znajdziesz cos ciekawego, to daj znac, sam chetnie bym przetestowal, bo jednak IV ma kilka funkcji, ktore mnie draznia, a nie ma kilku, ktore sa mi potrzebne. W kazdym razie ostatnio zainstalowalem na probe ACDSee, ktorego kiedys przez naprawde dlugi czas uzywalem, ale po kilku dniach wrocilem do InfraView. ACD jest troche, przynajmniej dla mnie, funkcjonalniejsze, ale Infra jest o niebo szybsze i to ma dla mnie jednak wieksze znaczenie. Na razie zostaje wiec przy tej przegladarce, ale chetnie sprawdze cos nowego, jesli tylko sie pojawi :) |
xnview :) szybkie jak stare acdsee - lub jak nowe IV, wybitnie funkcjonalne
drugi program (po tcmd) instalowany na kompie u mnie |
Cytat:
|
tak - i NIGDY nie uzylem go jako ftp - flashfxp jest lepszy
|
andrzej - komander to naprawde super program. wszystkie operacje na plikach wykonujesz duzo szybciej, sprawniej, masz nawet wiecej ich do wyboru [operacji]. jest to naprawde pałerzaste narzedzie. jak juz bede mial legalnego kompa to ghisler na pewno dostanie swoja dzialke
|
XnView używam od kiedy pamiętam, i nie przestanę.
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
- kopiowanie/przenoszenie plkow - w razie gdy istnieje juz plik o takiej nazwie jak plik docelowy, od razu moge je porownac - zmiana nazw wielu obrazkow rownoczesnie Oprocz IrfanView ciezko jest mi sie obyc bez PicaView. Jest to programik napisany przez ACD Systems Ltd. (kurcze, z czyms mi sie to kojarzy ^_^ ^_^ ^_^ ) i sluzy do "podgladania" obrazkow. Klikamy rmb na pliku i ... patrz obrazek. Co ciekawe, program nie sugeruje sie rozszezeniem danego pliku, tylko probuje go odczytac. Mozna w ten sposob znalesc ciekawe pliki (np. bonusowe obrazki w prostszych grach:)) BTW.Program jest w wersji shareware, wiec zeby uzywac bez problemow trzeba zaplacic (lub zarejestrowac :mruga: ) |
Witam!
uzywalem IrfanView, ale jak dla mnie beznadziejny :) uzywalem XnView, bardzo mi sie podobal :) uzywalem wiekszosci wersji ACDSee i teraz uzywam 6.0 PowerPack i jestem happy, jednak ACDSee to najlepsza przegladarka jak dla mnie :) uwaga: to moje subiektywne rozwazania i obserwacje :) |
ten pica view z tego co pamietam muli system niestety - tak jak ta *****NA podgladarka systemowa z winXP a jak jeszcze wejdziesz do katalogu gdzie masz np 50gb filmow to zapomnij o czymkolwiek
|
zapytanie szczegolnie do uzytkownikow xnview. czy jestescie w stanie otworzyc plik PDF ? mi sie to nie udaje. mimo ustawionego wsparcia dla tego formatu w opcjach
|
Cytat:
Mnie też się nie otwierają pliki PDF, mam zainstalowaną wersję XnView 1.66. Ale do tego mam akurat "Acrobata 6" |
przemas - gdzie masz taka opcje? bo ja tam acrobata nie widze- jest ilustrator i photoshop - ale pdf nie ma
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:01. |