Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   przenosny sprzet audio (mp3 player) wybor ?? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/przenosny-sprzet-audio-mp3-player-wybor-55618/)

Weron 08.10.2005 20:32

A czy mozna tam tez wrzucac dane, czy tylko muzyke?
Glownie chodzi mi o film tzw. divxa.

Eliasz 08.10.2005 22:56

Cytat:

Napisany przez Smartek
qmpel mial (mial, bo niedawno zgubil na wycieczce do Grecji...) wersje 512MB i smigala elegancko - ladny dzwiek, niezle menu, ogolnie polecam :)
pozdro ;)

Ja właśnie też niedawno (gdzies w połowie wakacji) zamawiałem na allegro koledze tego creativa tylko że też wersje 512MB. Dźwięk nawet nawet, wygląd też, minusem jest troche mały wyświetlacz (wogóle sam odtwarzacz można porównać wielkością z pudełkiem zapałek :) )

W odtwarzaczu jest radio - za to duży plus ale nie ma możliwości nagrywania audycji z radia - za to minus (w innych odtwarzaczach, niekoniecznie markowych, jest taka możliwość).

Ogólnie nie maiałem okazji się nim dłużej bawić ale z tego co mi kolega mówił to jest zadowolony z tego odtwarzacza.

@Weron Nie powiem Ci na 100% jak jest w tym przypadku , ale z tego co pamiętam jak podłączałem ten odtwarzacz 512MB u mnie do kompa, to mp'trójki można było kopiować metodą przeciągnij i upuść, nie trzeba było nic instalować, odtwarzacz był widoczny tak jakby to był pen-drive. Mysle że nie ma chyba problemu ze skopiowaniem dużych plików.

Kasprzak 09.10.2005 09:45

Cytat:

Napisany przez Weron
A czy mozna tam tez wrzucac dane, czy tylko muzyke?
Glownie chodzi mi o film tzw. divxa.

Tak, mozesz na 100%
Jak juz pisali, widziany jest jako dysk wymienny.

Ogolnie Crative MuVO 512 to dobry odtwarzacz, mimo wyswietlacza ktory jest maly dla niektorych ma dobre wykonanie, dobre sluchawki i bardzo dobra jakos dzwieku. Sam bawilem sie wersja 256 i bylem zachwycony...

Smartek 09.10.2005 10:48

fakt, jedyny minus o ktorym zapomnialem wspomnac w poprzednim poscie to maly wyswietlacz - a co za tym idzie - utrudnia on znalezienie utworu, ktory w danej chwili nas interesuje :). W moim zenie (ktory akurat jest teraz na gwarancji..) mam spory LCD'ek i moge przewijac touchpad'em tytuly. Tutaj takiej mozliwosci nie ma, bo jest po prostu za maly..
pozdro ;)

Weron 09.10.2005 12:07

No jak bedzie mozna film wrzucac to dobrze. Glownie o to mi chodzi. Bo tak to wystarczylby mi 512MB ale musze wziasc 1GB.
Mam jeszzce takie pytanie odnosnie tego usb wszedzie pisza, ze jest 2.0. Nawet na obudowie tego odtwarzacza jest to zaznaczone. W notebooku mam zas 1.0. Ale chyba nie bedzie problemow z kompatybilnoscia i wszystko bedzie dobrze dzialalo?

Smartek 09.10.2005 12:25

Cytat:

Napisany przez Weron
No jak bedzie mozna film wrzucac to dobrze. Glownie o to mi chodzi. Bo tak to wystarczylby mi 512MB ale musze wziasc 1GB.
Mam jeszzce takie pytanie odnosnie tego usb wszedzie pisza, ze jest 2.0. Nawet na obudowie tego odtwarzacza jest to zaznaczone. W notebooku mam zas 1.0. Ale chyba nie bedzie problemow z kompatybilnoscia i wszystko bedzie dobrze dzialalo?

w dol dziala, gorzej w gore ;)
pozdro ;)

Eliasz 09.10.2005 13:04

Tak jak napisał już @Smartek, będzie działać, co prawda dużo dużo wolniej, ale będzie działać

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:17.