Cytat:
Napisany przez Smartek
qmpel mial (mial, bo niedawno zgubil na wycieczce do Grecji...) wersje 512MB i smigala elegancko - ladny dzwiek, niezle menu, ogolnie polecam :)
pozdro ;)
|
Ja właśnie też niedawno (gdzies w połowie wakacji) zamawiałem na allegro koledze tego creativa tylko że też wersje 512MB. Dźwięk nawet nawet, wygląd też, minusem jest troche mały wyświetlacz (wogóle sam odtwarzacz można porównać wielkością z pudełkiem zapałek :) )
W odtwarzaczu jest radio - za to duży plus ale nie ma możliwości nagrywania audycji z radia - za to minus (w innych odtwarzaczach, niekoniecznie markowych, jest taka możliwość).
Ogólnie nie maiałem okazji się nim dłużej bawić ale z tego co mi kolega mówił to jest zadowolony z tego odtwarzacza.
@Weron Nie powiem Ci na 100% jak jest w tym przypadku , ale z tego co pamiętam jak podłączałem ten odtwarzacz 512MB u mnie do kompa, to mp'trójki można było kopiować metodą przeciągnij i upuść, nie trzeba było nic instalować, odtwarzacz był widoczny tak jakby to był pen-drive. Mysle że nie ma chyba problemu ze skopiowaniem dużych plików.
|