![]() |
z tych przepisow g wyjdzie
kto ma w domu piec konwekcyjny? a takich sie uzywa w kazdej knajpie albo profesjonalne urzadzonko do smarzenia na glebokim oleju? frytkownica to nie to eh, ale co tam... zreszta - to co w macu czy innym kfc nazywaja miesem to nigdy nie biegalo - toz to sciany obory co najwyzej zmielone razem z blotem z podworka i ladnie podane prywatnie tez wiele lepiej sie nie zrobi - w hameryce z miesa siekanego NIC sie nie wytapia w czasie pieczenia - u nas z klopsa wyplywa biala maz... i to ma byc MIESO? przeciez tam wiecej chemii pompuja niz do chlodnicy samochodu... btw: na rynek prof. sprzedawane sa specjalne dodtaki do zarcia, jak np. "tluszcz" do smarowania miesa w czasie pieczenia (a my sie zachwycamy "skorka" na pieczeni w knajpie..) czy "smietany" ktore nigdy sie nie waza (to juz mozna nawet w marketach kupic w detalu) itd itd - czysta chemia sam uzywam || |
Cytat:
Coś tam... Wy to żrecie? |
Cytat:
:mruga: |
Cytat:
mleko :idea: :> |
Cytat:
|
A co dodaj***261; do shake***243;w... ||
|
Cytat:
Te kurczaki są bardziej toksyczne i rakotwórcze niż odpady nuklearne :> |
Cytat:
Mam kumpla w Chicago. I wiesz co by Tobie powiedział? Na temat KFC? |
Właśnie skończyłem jeść skrzydełka ala KFC i musze przyznać, że są bardzo dobre. :jem: Polecam.:spoko:
|
w McDonaldzie czase, jem tortille.
|
Ja te***380; si***281; zgodz***281;, ***380;e McDonald to beznadzieja, jedyne co tam mo***380;na zje***347;***263; to lody i shake.
KFC, to jeszcze ujdzie. Pizza Hut - za droga w stosunku do jako***347;ci. |
Pizza Hut daje znizke 50% na gielde, wiec zobie zjadamy czesem 2 duze za 30 ||
|
zgodze sie z Toba, mcDonald - beeeeeeee.....
Pizza Hut - pizze dobre, ale nie az tak dobre jaka maja cene :D KFC - niektore rzeczy sa smaczne, ale drugi raz nie mam na nie ochoty :D |
kontestator zgadzam si***281; z Tob***261;.reputka posz***322;a.
Ale czemu napisa***322;e***347; ,,jad***322;odajnie" ?W jad***322;odajni podaj***261; jedzenie a tam ? Zreszt***261; ja jestem przyzwyczajony do jedzenia wi***281;c nie bywam w takich miejscach,no chyba,***380;e mnie potrzeba przypili to mo***380;e tam wejd***281;. raz czy dwa zjad***322;em to co***347; w makdonaldzie i teraz nawet po pijaku bym tego kijem nie ruszy***322; ! Fe ! |
Cytat:
ale dla speców od markietingu należą sie wielkie brawa, że zaszczepili w głowach ludzi paranoiczne myslenie, że McDonalds = restauracja(( |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:03. |