![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 27.07.2002
![]() |
Przeprosiny !!!
Wczoraj popelniłem nietakt i zapytałem o cracki.
Bardzo przepraszam wszystkich zainteresowanych. Oczywiście wynikało to z mojej nieznajomości regulaminu. PRZEPRASZAM. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
Re: Przeprosiny !!!
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
Gość
|
Cytat:
![]() Nie pękaj, za trzy, no góra cztery miesiące Admini i Moderatorzy przestaną Cię obserwować i będzie lepiej ![]() A i tak zanim usuną Ci konto, to wcześniej powiadomią ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
odeszły MAJSTER
Data rejestracji: 24.02.2002
![]() |
Cytat:
![]()
<<<<<<<<<<<<<<<<!!! @ !!!>>>>>>>>>>>>>>>> . żegnam . <<<<<<<<<<<<<<<<!!! @ !!!>>>>>>>>>>>>>>>> Ostatnio zmieniany przez mapsajm : 07.01.2003 o godz. 23:24 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Second variety
Data rejestracji: 11.01.2002
![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
nie ja...
zapewniam ze nie ja nie pamietam tego posta wogole... ale zaraz sprawdze... na oczy nie widziaelm takiego posta... zreszta podjalem decyzje ze nie zamykam takich postow, ani ich nie wywalam - pouczam (tak jak tygryska) i czekam co bedzie dalej
![]() nie odpowiadam na pivy z pytaniami jak sie komus wlamac na mail [co za pomysl] i z prosba o pomoc w konfigu czegostam. te czasy sie skonczyly. Ostatnio zmieniany przez -Sid-The-Rat=> : 08.01.2003 o godz. 02:33 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
odeszły MAJSTER
Data rejestracji: 24.02.2002
![]() |
Cytat:
MY wiemy swoje:cool: teraz to już nie WY jesteście beholderami:chytry: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
"Nowi" moderatorzy są bardziej pobłażliwi, powiedziałbym "dydaktyczni". 8)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
Cytat:
niepotrzebnie przepraszasz. Forum jest po to aby pytac, bez wzgledu na to czy sie to komus podoba, czy nie |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Gość
|
Re: Re: Przeprosiny !!!
Cytat:
Do pewnego momentu i ja tak sadzilem! Ale ostatno wcale nie jestem tego pewien! I to nie jest zart. |
|
![]() |
![]() |
#14 | |
Gość
|
Re: Re: Re: Przeprosiny !!!
Cytat:
Ale skoro są nowi Dyktatorzy ![]() ![]() No bo jeśli nic sie nie zmieni, albo się jeszcze pogorszy, to na cholerę nam nowi Moderatorzy ? ? ? ![]() Co tu duzo pisać... pożyjemy, zobaczymy.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#15 |
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
1. jak mnie pamięć nie myli to wg regulaminu pytanie o treści niezgodne z myśla przewodnia partii.... tfuu co to mi się na usta ciśnie / jakieś zaszłosci z poprzedniej epoki demokratycznej ludowo
![]() wiec reasumujac przeprosiny na wyrost bo mimo iż to czyn naganny i na niktórych grupach dyskusyjnych automatycznie nominujący do PLONKa a przynajmniej do PW / jak ktoś litościwy i plonkownicy na drobnicę ![]() 2. co wszyscy tak biadolą że kiedyś to były złote czasy / ***** , serial a tak trudno samemu poszukać?/ , po modzie na niepalenie przyszła na nasz net już kawałek czasu moda na hipokryzję jacy to alles są legalni i TYLKO legany soft użytkują i tak już zostało co BTW jest całkiem dobre bo przynajmniej user lewego softu wie że nie jest to ok w stosunku do producenta i wojego sumienia ![]() choć faktycznie muszę przyznać biadolącym ![]() ![]() i aqrat w tym wypadki nie ma się co dziwić ich reakcjom choć z drugiej strony mozna walnąć text ala onet or wp że redakcja nie odpowiada za treści umnieszczane na boardzie itp...... i teoretycznie powinno byc ok a dynamicznie zmiennny organizm jakim jest board odwiedzany codziennie przez setki userów sam się zorganizuje i po okresie wzglednego chaosu uklad się ustabilizuje sam bez pomocy impulsów z zewnątrz ![]() pozdrófka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez cana : 08.01.2003 o godz. 19:05 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|