![]() |
Wedlug mnie z jednej strony temat smutny, bo ktos sie mogl na to zlapac, a z drugiej strony temat zabawny, bo chce mi sie smiac z tej osoby co wymyslila wogule takiego maila ;)
@woitas Zgadzam sie, kazdy kiedys ma jakas wpadke na forum ;p Aha i nie chodzi mi akurat o ten temat jakby co ;) |
Do mnie kiedys przyslali cos podobnego tylko ze niby z eBaya... przyznam sie ze mialem rozkminke bo konto na eBayu mam... ale ostatecznie nie dalem sie wyrolowac :)
|
dostalem kiedys do inteligo taki link:) oczywiscie wszedlem i wpisalem lewe dane:) niech chlopaki wtopia bo przy zlych logowaniach admin od razu dostaje ipka skad chciano wejsc:) a wogole i tak by nic nie zrobili bo tam sa kody na operacje :)
|
Cytat:
Ale, chyba nie doczytaliście pierwszego postu, tym bardziej mnie to zbawiło, że czytałem książke o tym, a poza tym to jest tak głupie, że sie śmiać chce. Mnie to bawi - innych nie musi - i nie kazałem się Wam śmiać... :) Cytat:
jaka wyrafinowana bezczelność no no gratuluje :P Ty sie lepiej pilnuj jakie Ty bedziesz tematy zakładać :cool: Jeśli nawiązujesz do tych liczników to sorry ale to forum już dawno przesło ten etap i jesteś w lesie :P |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:33. |