![]() |
Cytat:
aha teraz doszła nowa opcja Motorola C975 9strona ta co powyrzej - pierwszy telefon - też fuull wypas i nie jest wielki jak na telefony 3G) pozdro |
Za***iste te Neci, są już w technologii 3G tylko baterie mają fatalne - 2 godziny rozmów.
Niech dają jeszcze więcej multimediów to może godzine telefon pochodzi ^_^ !! |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
pozdro |
Cytat:
chodzi o to że znalazłen telefon na allegro Nec 616v za ok 500-600zl i zaczołem sobie szukać informacji o nim az tu nagle znalazlem oferte jednnej z sieci w Angli.tam ten telefon stoi po 45f (ok. 300zl) (oczywiscie jest to telefon bez abonamentu :) - na krte) zreszta sami zobaczcie : http://www.three.co.uk/handsets/threepayhandsets.omp no i popytalem sie znajomych i okazalo sie ze oni tez chca wiec kupimy 4 telefony :) - koszty przesylki i wplaty pieniedzy dzielimy na 4 wiec suma sumarów taki telefonik wyjdzie mnie ok 350zl - za taka cene taki telefon :jezyk: nono ;p jutro ide zaatakowac jakis bank i sie popytam co i jak pozdro |
Siemka Ufil123. Ty tez jestes w Anglii??? Napisz gdzie!
|
Rok temu wysyłałem z UK do Polski kosztowało 10 funtów, tyle samo pewnie będzie kosztować w drugą mańkę.
|
Cytat:
Uważaj gdzie kupujesz!! Wielu już straciło pieniądze a zdaje się że Ty również okazje dorwałeś :) |
Cytat:
Trochę to też kosztuje :smutny: A Anglii do Polski nie ma problemu, ale dlaczego w druga stronę jest? :ysz: |
przesyłka z Angli do Polski
witam !!!
che kupić w Angli telefon (cena ok 70f) ,czy orientuje się ktoś ile by kosztowała przesyłka do Polski??? aha i takie drugie pytanko : ile będzie kosztować przelew (500zl) na konto angielskiego banku??? w sumie jutro pójde się popytać po bakach i pocztach co i jak - ale tak z ciekawości może ktroś miał doczynienia z takimi rzeczami i coś może powiedzieć na ten temat :) podzrawiam |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:44. |