![]() |
przez wyszukiwarke na wp.pl chyba.
Szukalem jakiegos artykulu o nagrywarkach i przy okazji wszedlem sobie na forum. I tak juz zostalo :). |
Ja wpisałem w WP słowo "nagrywarki", ale mimo, że często odwiedzałem strone CDRinfo to nie wchodziłem na forum. Dopiero po pół roku zajrzałem tutaj. Początki były bardzo trudne, dużo zbierałem o******u od innych użytkoników za beznadziejne odpowiedzi. I tak było przez pare miesięcy, a teraz.... wszystko się zmieniło; nawet tworzę strone poświęconą problemom z nagrywarkami. Chciałbym pozdrowić Danne'go oraz Sid'a którzy pomagają mi w tej stronie. :)
|
Stronke cdrinfo znam ponad prawie 3 lata, dowiedziałem się o niej za pomocą wyszukiwarki - nie pamiętam której. Na forum jestem od niedawna, taraz mam więcej czasu a praktycznie wszystkie odpowiedzi można znaleźć właśnie na forum......
|
znalazlem strone glowna przez googla szukajac infa o wlasnej spawarce - forum bylo pozniej, jak narodzily sie pytania :)
|
Ja dolaczylem tutaj 24-04-2002, ojciec mnine tu skierowal (tak tak, ojciec) i tak juz zostalem, tylko ze to juz moje drugie konto.
|
Mi pokazał kolega, wtedy jeszcze było na prv.pl i miałem modem. Po dość długim czasie jak założyłem sobie stałe to trafiłem tutaj ;)
|
Jeszcze na modemie, nie mialem nagrywarki, czytalem forum i tak jakos zostalo. Bedzie tego ze 3 lata(?)
Ps: nawet nie pamietam kiedy pierwszy raz sie zaogowalem na starym forum(:)) Kupa wartosciowych ludzi odeszlo z tego forum :( Az zal :( |
A ja szukałem informacji o nagrywaniu i nagrywarkach i tak jakos tu mnie sprowadzilo ;) I podobnie jak Remix, po czasie odkrylem WONDERFUL Forum ;D
|
ja zaczalem od strony glownej... arktykolow i oprogramowania...
a na forum to dlugo dlugo potem... BTW taki topic juz byl :jezyk: ;) dobranoc :) jutro uczelnia i basen... na sen nadszedl czas :) hehe :D |
Witam!
kolega mi pokazal ten serwis i juz zostalem :) ale zanim trafilem na forum, to troche sie tu pokrecilem :) |
cdrinfo.pl
mialem problemy z nagrywarka, zajrzalem tu i juz tak zostalo |
ksiazka Bartka Danowskiego
|
Ja chyba spotkałem się z linkiem na forum webhelp.pl
|
Przygoda cdrinfo.pl
Witam. Jeżeli pamiętacie od czego zaczęła się Wasza przygoda z cdrinfo.pl. U mnie to było od wyszukiwary onet.pl ;)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:44. |