![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Zlot podejscie trzecie decydujące !
Witam !
Jak zapewne wiecie planuje sie zrobienie zlotu. Jak narazie w organizacje wciągnięte sa 3 osoby ja Bas i mapsajm, wszystko jest na dobrej drodze ale musimy wiedzieć ile osób bedzie w stanie wyłożyć w najbliższym czasie wpisowe / ile nie wiem /. Co do miejsca to klamka zapadła nieodwołalnie Łódz i okolice ! Prosiłbym o nprawdę poważne podejscie do sprawy bo od tego zależy czy bedziemy podejmować następne kroki / nie ma co ukrywać wiąze sie to jush nie tylko z gdaniem ale i z pieniędzmi i papierkową robotą ![]() Tak więc proszę o deklarację wszystkich chetnych ! Dziekuję i Pozdrawiam Mateusz. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
odeszły MAJSTER
Data rejestracji: 24.02.2002
![]() |
dodam jeszcze, że planowanym terminem jest obecnie druga połowa października (19. lub 26.).
zachęcam do deklarowania się za lub przeciw, byśmy siedzieli, na czym stoimy. w piątek opublikujemy zdjęcia miejsca, przykładowy plan imprezy oraz kosztorys.
<<<<<<<<<<<<<<<<!!! @ !!!>>>>>>>>>>>>>>>> . żegnam . <<<<<<<<<<<<<<<<!!! @ !!!>>>>>>>>>>>>>>>> Ostatnio zmieniany przez mapsajm : 24.09.2002 o godz. 22:10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
old Member
Data rejestracji: 31.01.2002
![]() |
Ja jestem gotowy zabulić ,tylko muszę wiedzieć ile.Miejsce mi pasuje ale 19 nie mogę.Natomiast 26 będę napewno.Jak już pisałem chętnie zabiorę 3 osoby z Warszawy i okolic.
Aha ,jeżeli planujecie atrakcje typu taniec erotyczny ,to proszę również o zdjęcia pań. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Niestety, beze mnie. Po prostu ja nie mam wolnego czasu.
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Costam
Data rejestracji: 20.05.2002
![]() |
Tak czas to podstawowa sprawa, na dojazd do lodzi troche zleci, a i powrot i wogole, tak to jest czasami, nie mowie ze przyjade na 100% zawsze moze cos wypasc.
![]() |
#6 | |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Forumator
Data rejestracji: 12.07.2002
![]() |
Komu, kiedy i ile zapłacić ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guru
Zlotowicz
![]() |
Cytat:
Zaraz wpadną do mnie kledzy Bas i Mapsajm i wszystko ustalimy. Najprawdopodobniej wpłaty kierować będziecie na konto. Jakie ustalimy / Misiek4 wraca po 1 Pażdziernika i zobaczymy czy bedziecie wpłacać na konto Cdrunfo czy na konto założone osoby prywatnej / |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Second variety
Data rejestracji: 11.01.2002
![]() |
Cytat:
A tak poważnie - procedurę trzeba upraszczać - proponuję - niech jedna osoba zajmie się przyjmowaniem ewentualnych maili i rozsyłaniem ich do wszystkich zainteresowanych (a nie tak, że piszemy do basa, mapsajma i lasera) Koledzy z W-wy będą jechać pewnie - ja mam do nich niedaleko - tylko te obowiązki rodzinne, czyli czas
Pozdrawiam Pedros Ostatnio zmieniany przez Pedros : 25.09.2002 o godz. 15:31 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
ja jestem za zlotem od samego poczatku niestety zycie nie jest rozowe i z kasa ostanio cienko - zanim sie zdeklaruje musze wiedziec ILE? to jest dla mnie jedyny problem - czas i transport mam (thnx. oldgringo
dlatego prosilbym o chocby rzad wielkosci - 10, 100, 500?
![]() |
![]() |
#11 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Matko Boska, tylko nie 500,- może w stóweczce się domknie.
![]()
![]() |
#12 |
Guru
Zlotowicz
![]() |
wITAM !
Teraz się rozchodzi o to jak bedzie wyglądało zbieranie kasy / a w 100 powinno się zamknąć - sam więcej nie dam ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guru
Zlotowicz
![]() |
Witam !
Ok wstępne ustalenia ! Ewentualny zlot odbedze się w Lokalu ABC w Łodzi / nie bedzie problemu z trafieniem / ewentualny koszt imprezy zamknie się w 100 polskich złotych ! Ale uwaga zeby to miało sens potrzebujemy 30 chętnych a zeby zrobić coś bardziej oficjalnego minimum 50 ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Jacoob Member
Data rejestracji: 31.08.2001
![]() |
Jestem za TYLKO dokładnie ;gdzie ,za ile,ile czasu będzie trwała impreza(znaczy czy więcej niż jeden dzień?). 8)
P.S. Jeżeli czas pozwoli, wolne miejsca ze stolicy i z powrotem(3)
Pozdrawiam Jacoob Ostatnio zmieniany przez jacoob : 25.09.2002 o godz. 19:51 |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
MAJSTER zlotowy
Data rejestracji: 16.05.2002
![]() |
Zjazd odbędzie się w Łodzi, wszystko było by ok gdyby nie brak skarbnika-nie dysponujemy kontem na ktore mozna by wpalacac kase na wynajecie lokalu. Jeśli jest ktoś zaufany z Łodzi i dysponuje rachunkiem bankowym to zapraszam do współpracy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|