![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 | ||
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
![]()
to pogadajmy o *****iźmie...
Niektórzy może już widzieli, słyszeli o kontrowersyjnym filmie na temat przystanku Woodstock emitowanego od jakiegoś czasu w TV Ojca R. Film pokazuje tą impreze przez maxymalny pryzmat tej katolickiej, że tak to nazwe firmy. Z imprezy na której bawi się ok. pół miliona ludzi ekipa TV Trwam wyciągnęła esencję jak to tam jest źle, szatańsko, pijacko, narkotycznie i antyreligijnie. Sam pracuje w TV i z takiej imprezy można praktycznie nakręcić materiał na każdy temat, a na tak masowej imprezie trudno przecież o to aby każdy chodził trzeźwy jak trza. Na zwykłym miejskim festynie można spotkać podobne obrazki. Teksty typu: "pacyfa - symbol szatana, symbolizuje ukrzyzowanie sw.Piotra" i inne śmieszne rzeczy są przedstawiane w materiale w TV codziennie. Materiał został zmontowany w taki sposób aby jeszcze bardziej ukazać zło tej imprezy i Jurka Owsiaka. Spowolniona muzyka, zapętlające się krótkie sekwencje wyolbrzymiają strasznie sprawę. Nie byłem na Woodstocku i nie będę, nie jestem zwolennikiem tej muzyki, ale smutne jest dla mnie to jak można ludziom mydlić oczy i jak bardzo wyolbrzymiać sprawe. Telewizja na której stronie www widnieje takie hasło: "Telewizja -środek społecznego komunikowania, nie masowego manipulowania" przedstawia takie rzeczy. Druga strona medalu, że oni wkopali się sami. Trochę faktów nie z mojej strony: Cytat:
Nasz Dziennik a tu odpowiedź Jurka Owsiaka i spółki na te materiały ukazujące jak to na prawde jest w świetle prawa i prawdy: Cytat:
Kochani jeśli macie wujków, babcie, ciocie którzy katują się tą telewizją, słuchają słodkiego Radia Maryja, a może jeszcze dofinansowują za Bóg Zapłać te media to... przetrzyjcie im oczy i niech Wam lepiej kupią paczke czystych płyt ![]() Pozdrawiam!
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|