![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Logitech MX610 Laser Cordless - opinie.
Witam!
Chce kupic myszke MX610, tylko potrzebuje jakies opinie na jej temat... wiem, ze jest to nowosc, ale moze juz ja ktos ma lub dotarl do ciekawych testow... Teraz mam MX510 i jak MX610 bedzie lepsza to moja 510 dam ojcu ![]() Zastanawialem sie tez nad MX1000, ale widzialem sporo opinii, ze kursor ucieka w gore ekranu ![]() W gre wchodzila tez G5, ale ma kabelek (nie chce juz kabli ![]() ![]() Cena MX610 jaka znalazlem to 209zl w sklepie benchmark + przesylka 18zl = 227zl update: Dodam, ze interesuja mnie myszki Logitech: 1. bez kabla 2. laserowe 3. z rolka 3D (przewijanie gora-dol i na boki) 4. cena do 250zl Jak ktos ma inne propozycje to slucham ![]()
Pozdrawiam Remix aka Wielki M Ostatnio zmieniany przez Remix : 16.09.2005 o godz. 04:47 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 11.01.2004
![]() |
Cytat:
![]() zaznaczam że nie jestem pracownikiem tego sklepu ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
Capo di tutti capi
![]() |
Cytat:
Dzieki wielkie za info... wezme to pod uwage jak juz sie zdecuduje...
![]() |
![]() |
#4 |
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
to ja taki offtopic, czym różni się taka mysz za 200 zł od A4 za 50 zł??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
^_^ czekam na bana ;)
Data rejestracji: 05.03.2004
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#7 |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Troche lepiej sie gra, ale rewolucji nie ma, w porownaniu z A4tech, tym co jest podrobka MX700 i kosztuje jakies 80 zl. nowy. Troche lepsze materialy, lepiej sie trzyma, wygodniej sie go uzywa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Born 2 ride, ride 2 live
Data rejestracji: 04.07.2004
![]() |
@Paweł o, której A4Tech'a mówisz?
Jestem na etapie zmieniania myszki, bo mi farba zeszła ![]() EDIT: O tej? http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=14249 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja jednak bylbym wciaz przy decyzji o mx1000 - problem z uciekaniem kursora jest mi jednak nieznany i watpie zeby byl prawdziwy, poniewaz w mojej mx700 nic takiego nie stwierdzilem.., niech moze wypowiedza sie tez uzytkownicy mx1000 - pamietam, ze ktos z forum ja posiada..
pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Capo di tutti capi
![]() |
Cytat:
Przeciez MX700 to calkowiecie inna technologia... nie ma co porownywac MX700 do MX1000 ![]() ps. Kupilem MX610 ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
hehe w sama pore trafiliscie z tym tematem bo wlasnie misie myszka zwalila. A dokladnie lewy przycisk. Jak nim klikne i go przytrzymam wcisnietego to jest taki efekt jakbym go caly czas klikal z predkoscia co najmniej kilka razy na sekunde :/ Moze macie na ta jakas rade?? A jak nie to ktory model byscie mi polecili (najlepiej optyczna, moze byc bezprzewodowa)
ps. jest to zwykla myszka a4tech 3d z ogonkiem ![]() ps2. zaznaczam ze ustawienia w panelu sterowania nie maja nic do rzeczy, bo wszystkie jeszcze raz przepatrzylem, a usterka pojawiala sie nagle w trakcie jej uzytkowania. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
witam remix!
mam mx1000 - nie ma zadnych problemow z akceleracja wsteczna, uciekaniem kursora. Moze ktos mial trefny model. Ja jestem w 100% zadowolony z tej myszki...zniechecac moze cena (ja kupilem ja dlatego bo mialem bardzo okazyjnie, ale jakbym potestowal to kupilbym nawet dzis)
![]() |
#13 |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
MX1000 jest OK. Wczesniej mialem to: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=62851581. Tez jest dobra, nawet bardzo, jezeli wczesniej uzywalo sie kulkowej lub jakiejs prostej optycznej, to roznica jest spora. Roznica miedzy tym co zapodalem a MX1000 nie jest ogromna, ale jednak przy graniu dochodzi sie do pewnego etapu gdzie oczekuje sie po myszce troche wiecej ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dla graczy (choć nie tylko
![]() Niestety, cena tej myszki mnie zabiła ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Capo di tutti capi
![]() |
Witam!
Wiem, ze przeskakiwanie w MX1000 nie zdarza sie kazdemu, ale skoro wystepuja takie problemy (widzialem kilka opini/problemow takich) to nie chce ryzykowac ztrafianiem w egzemplarz ![]() Myszke juz zamowilem, wiec problem wyboru nie jest aktualny... Podlacze ja najpierw u siebie i zobacze jak sie sprawuje... jak nie bedzie odpowiadac moim wymaganiom to oddam ja ojcu i pozostane przy MX510. Jak tylko wroce do Polski to zbadam co i jak i zdam relacje jak sie ten "gryzon" sprawuje ![]()
![]() |
|
|