![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 | |
|
Coauctor delicti
Data rejestracji: 23.12.2002
![]() |
Witam!
Znalazłem coś takiego: Cytat:
News pochodzi z: http://newsroom.chip.pl/news_archive.php?b=46152 ![]() ![]() ![]()
Ignorantia legis excusant neminem! ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez Morris : 09.11.2004 o godz. 05:55 |
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
I have got my own WORLD..
Data rejestracji: 03.11.2002
![]() |
no coz fakt jest taki ze faktycznie mozna przez net odbierac tv... wiec troche racji w tym jest...
|
|
|
#4 | |
|
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
AFERY, RYWINY, RYDZYKI to jest temat, e tam jakis abonament... a tak swoja droga ilu ludzi w Polsce ma komputer i net... to sa male procenty, bardzo male!
|
|
|
|
#5 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jakos nie wierze zeby taka bzdure w tak powarznym kraju przepchneli
prawo nie moze zakladac ze wszyscy cos robia, a oplaty moga ponosic tylko osoby z czegos korzystajace (oczywiscie nie dotyczy to polski, gdzie np wszyscy placimy z podatkow na dofinansowanie transportu miejskiego nie korzystajac z tego... albo dofinansowujemy kolej panstwowa... albo tvp...) |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Born 2 ride, ride 2 live
Data rejestracji: 04.07.2004
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |||
|
Coauctor delicti
![]() |
Cytat:
Nie wydaje się Wam to chore? Cytat:
Sorry, ale moje poważanie dla tego kraju schowało się głęboko już jakiś czas temu. Cytat:
Dla mnie jest to chore i już, a co do abonamentu, to wyobrażacie sobie to na rynku gazer? Płacić np. za "Trybunę" abonament, a czytać "Rzeczpospolitą"? ![]() Pozdrawiam.
Ignorantia legis excusant neminem! ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez Morris : 09.11.2004 o godz. 09:50 |
|||
|
|
|
|
|
#8 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jak juz moja Zona woli ogladac National Geographics niz polska tv to znaczy ze naprawde zeszla na psy ta p*($^#%&na telewizja
Morris racje masz ze wiekszosc z nas oglada - ale prawo zaklada ze wszyscy ogladamy a to juz jest przegiecie... kiedys podatek drogowy placicli wszyscy niezaleznie czy jezdzili po drogach czy nie - teraz to nawet w polsce jest sprawiedliwie w cenie benzyny a tvp nadal maja wszyscy bulic... ch*&% nie bede placil i basta
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
ale co Wy sie martwicie co sie w Niemczech dzieje, wg prognoz dogonimy je za kilkadziesiat lat, a to znaczy ze jeszcze kupa czasu przed nami
zwlaszcza ze ja bym bardziej obstawal za opcja ze nigdy sie nawet nie zaczniemy zblizac dzieki naszej kochanej wladzy
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jeśli to wprowadzili u sąsiadów zza odry, to możemy się spodziewać, że nasi kochani osłowie... eee, posłowie też wprowadzą podobną bzdurę.
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Bywalec
Data rejestracji: 23.01.2004
![]() |
Cytat:
.Oby zaniedługo nie stało się to "propozycją Unii" dla pozostałych członków przewielebnego towarzystwa pod nazwą "UE". |
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
8 Samuraj
Data rejestracji: 23.03.2004
![]() |
Cytat:
chodzi o tego typu przepisy to znajac naszych (p)osłów możemy ich jeszcze wyprzedzić. |
|
|
|
|
|
|
#13 | ||
|
Coauctor delicti
![]() |
Cytat:
Są na pewno ludzie, którzy np. chcieliby kupić sobie telewizor, żeby podpiąć go do kompa i grać na zestawie kina domowego w UNREALA lub po prostu mieć na czym oglądać DVD, bo szkoda im czasu na TV-papkę. Cytat:
A ja np. też płacę ten drogowy podatek kosząc trawę, przycinając żywopłot i ścinając drzewo
|
|
|
|
#14 |
|
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Nawet nie ma sie co denerwowac. Szkoda klawiaturki na takie brednie co oni wymyslaja eh
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pomysł chory rzeczywiście. Jeszcze kilka lat temu powiedziałbym, że jest to tak głupie, że nie ma się czym przejmować. Jednak to było kilka lat temu...
|
![]() |
|
|