Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 19.05.2003, 19:12   #1
memorando
Młody żonkoś

Data rejestracji: 02.02.2003
memorando zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Pytanie...

Jeżeli ktoś się zna na medycynie proszę o info mam 2 pytania zlożone
proszę o wyjaśnienie w 100% tego zapisu bo ja rozumiem 40% a lekarze nie chcą jasno powiedzieć co mi jest tylko patrzą i kiwają glową i patrzą tak smutno ja wiem że to zle wyniki ale co to oznacza bo się boję że nie dozyję jutra
Opis badania:
Zapis zróżnicowany przestrzennie. Czynność podstawowa w odprowadzeniach ciemieniowych potylicznych sklada się z fal alfa 8-9 Hz do 30 mikroV RZ obecna w odprowadzeniach czolowo skronniowych występują napadowo grupy fal wolnych theta 4-5 H o amplitudzie do 50 mikroV oraz pojedyncze fale ostre na tym tle w HW rejestrują sie zmiany uogólnione napadowe pod postacią grup i krótkich seri fal theta 4-6 Hz o ampl do 70 mikroV oraz nietypowych zespołów fali sotrej z wolną FS akcentuje zmiany...
orzeczenie...
Zapis nieprawidlowy o zmianach napadowych w odprowadzeniach czolowo skroniowych narastających w HW u uogólniających się.

Ostatnio zmieniany przez memorando : 19.05.2003 o godz. 19:45
memorando jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 19.05.2003, 19:30   #2
Torwald
Internet Addict na odwyku

Data rejestracji: 03.10.2002
Torwald niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Moge sie starszej zapytac Mimo ze jest farmaceuta a nie lekarzem moze cos ci podpowie..
Radeon 9800 SE@PRO 380/600@450/750 |
Barracuda 160GB 8MB 7.7200 |
LTR-40125S | SOHW-1693S |LCD 15" Sony SDM-X52 |
Chieftec Matrix HiFi + PSU 360W DF
Torwald jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 19.05.2003, 19:36   #3
memorando
Młody żonkoś

Cytat:
Torwald napisa***322;(a)
Moge sie starszej zapytac Mimo ze jest farmaceuta a nie lekarzem moze cos ci podpowie..
Zaraz napiszę na priva odpisz na memorando@wp.pl kepinski2@wp.pl
Stary 20.05.2003, 06:16   #4
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
jest taka ksiazka: "Jak odczytywac wyniki badan lekarskich", czy cos takiego i tam takie rzeczy sa przedstawione. Nie mam jej niestety i tez nie namawiam Cie do kupna, ale mozesz sobie na szybko w jakiejs ksiegarni sprawdzic to, co Cie interesuje. Na pewno jest w Swiecie Ksiazki, wiec jesli masz gdzies w poblizu ich firmowa ksiegarnie, to mozesz sie tam wybrac.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 22.05.2003, 00:11   #5
memorando
Młody żonkoś

Cytat:
andrzejj9 napisa***322;(a)
jest taka ksiazka: "Jak odczytywac wyniki badan lekarskich", czy cos takiego i tam takie rzeczy sa przedstawione. Nie mam jej niestety i tez nie namawiam Cie do kupna, ale mozesz sobie na szybko w jakiejs ksiegarni sprawdzic to, co Cie interesuje. Na pewno jest w Swiecie Ksiazki, wiec jesli masz gdzies w poblizu ich firmowa ksiegarnie, to mozesz sie tam wybrac.
Wiemn wszystko już i BUUUUUUUUUUUU :
Stary 22.05.2003, 00:33   #6
ThanatoS
Silent Hunter ;)

Data rejestracji: 18.05.2002
ThanatoS zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Nie placz, zaraz cos znajde i tu wkleje

W naszym życiu najbardziej nie w porządku jest to, jak się ono kończy.
Krótko mówiąc - życie jest ciężkie. Zabiera mnóstwo czasu, a co dostajemy na koniec? Umieramy!
Cykl życiowy powinien iść w druga stronę.
Najpierw powinno się umrzeć, a potem wszystko w druga stronę! Życie rozpoczynamy od spędzenia spokojnej starości w domu. Potem dostajemy złoty zegarek w momencie pójścia do pracy.
Pracujemy czterdzieści lat, do czasu aż będziemy wystarczająco młodzi.
Stajemy się gotowi do studiów - zaczynamy pić alkohol, brać prochy, imprezować. Idziemy do szkoly średniej, potem do podstawowej, dziecinniejemy, bawimy się całe dni, tracimy wszelka odpowiedzialność, coraz więcej czasu spędzamy śpiąc, aż
wreszcie ostatnie dziewięć miesięcy pływamy, żeby zakończyć swoje życie orgazmem.
ThanatoS jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 22.05.2003, 00:49   #7
memorando
Młody żonkoś

Cytat:
ThanatoS napisa***322;(a)
Nie placz, zaraz cos znajde i tu wkleje

W naszym życiu najbardziej nie w porządku jest to, jak się ono kończy.
Krótko mówiąc - życie jest ciężkie. Zabiera mnóstwo czasu, a co dostajemy na koniec? Umieramy!
Cykl życiowy powinien iść w druga stronę.
Najpierw powinno się umrzeć, a potem wszystko w druga stronę! Życie rozpoczynamy od spędzenia spokojnej starości w domu. Potem dostajemy złoty zegarek w momencie pójścia do pracy.
Pracujemy czterdzieści lat, do czasu aż będziemy wystarczająco młodzi.
Stajemy się gotowi do studiów - zaczynamy pić alkohol, brać prochy, imprezować. Idziemy do szkoly średniej, potem do podstawowej, dziecinniejemy, bawimy się całe dni, tracimy wszelka odpowiedzialność, coraz więcej czasu spędzamy śpiąc, aż
wreszcie ostatnie dziewięć miesięcy pływamy, żeby zakończyć swoje życie orgazmem.
THANATOS ja przynoszę wszystkim pecha i sobie też mam te wyniki i mam dosyć bólu głowy bólu tak czasami cięzkiego że nie chcę życ 3 miesiące mialem takie do lipca tamtego roku rano wstalem i do 12 żylem okolo poludnia 12godzin mialem odebrane z zycioa dzień w dzień aż przestalem brać te pseudospecyfiki które mialy uleczyć z epi i zacżąłem żyć ale pojawil się ten ból paskudny glowy mam go 6 miesięcy i jest coraz większy i wyniki gorsze i nie wiem po co żyję dla kogo nie mam nic nie mam teraz takiej zwyklej przyjaciółki aby przytulila mnie na sekundę i nic nie mowila do mnie jesu wiem że jestem facet ale wy tego nie przeżyliście i nie polecam malo kto by to przeżyl a ja za odrobinę ciepla serdeczności oddam wszystko tylko aby ktos powiedzial czasem mi nawet smsem z netu dobranoc ale nie mam po co żyć nie mam mam dosyć bólu i nikt tego nie zrozumie kiedy nie przeżyje idę spać ale każda noc to pieklo sen na jawie boję się zasnąć bo budzi mnie ból i zmęczenie po każdym śnie przepraszam was za wszystko za wszystkie swoje posty wiem że do licha jestem nędznym śmieciem dnem dupą bo chcę tylko odrobiny ciepla zycie mi za dużo dokopało abym znowu zaufal abym się uśmiechnąl mam dosyć wszystkiego i nie chcę nic buuuuuuuuuuu boże czy to źle że facet jest dla swojej kobiety czuly dba o nia bardziej niż o siebie?? zawsze tak uważalem moja dziewczyna najważniejsza w każdej kwesti ale teraz nie wiem czy kiedykolwiek ja znajdę dziewczynę w tym życiu chorym idę mam dosyć życia dokopalo mi solidnie mam dola Możecie powiedzieć że jestem powalony ale ja tak robię zawsze najważniejsze są 2 rzeczy w życiu dawanie i nie oczekiwanie nic od drugiej strony bliskość cieplo
Stary 22.05.2003, 01:18   #8
ThanatoS
Silent Hunter ;)

Data rejestracji: 18.05.2002
ThanatoS zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
hmm, powiem ci ze ja tez oddalbym wszystko swojej narzeczonej. Coz ostatnio sie zaniedbuje (Malo jem i dostaje ochrzan za to nie tylko od niej, od kolezanek tez). Wiem ze jej na mnie zalezy, ale coz jestem uparty.

Co do dziewczyn, jest pelno na swiecie, nie ma co sie zalamywac. Nie ta to bedzie nastepna. Pamietaj o tym.
ThanatoS jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: