![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
Pytanie...
Jeżeli ktoś się zna na medycynie proszę o info mam 2 pytania zlożone
![]() proszę o wyjaśnienie w 100% tego zapisu bo ja rozumiem 40% a lekarze nie chcą jasno powiedzieć co mi jest tylko patrzą i kiwają glową i patrzą tak smutno ja wiem że to zle wyniki ale co to oznacza bo się boję że nie dozyję jutra ![]() Opis badania: Zapis zróżnicowany przestrzennie. Czynność podstawowa w odprowadzeniach ciemieniowych potylicznych sklada się z fal alfa 8-9 Hz do 30 mikroV RZ obecna w odprowadzeniach czolowo skronniowych występują napadowo grupy fal wolnych theta 4-5 H o amplitudzie do 50 mikroV oraz pojedyncze fale ostre na tym tle w HW rejestrują sie zmiany uogólnione napadowe pod postacią grup i krótkich seri fal theta 4-6 Hz o ampl do 70 mikroV oraz nietypowych zespołów fali sotrej z wolną FS akcentuje zmiany... orzeczenie... Zapis nieprawidlowy o zmianach napadowych w odprowadzeniach czolowo skroniowych narastających w HW u uogólniających się.
Dotyk idący daleko poza definicję słowa instynkt...Julio Cortazar Ostatnio zmieniany przez memorando : 19.05.2003 o godz. 19:45 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Internet Addict na odwyku
Data rejestracji: 03.10.2002
![]() |
Moge sie starszej zapytac
![]()
Duron 1600MHz@2000MHz 1.625V | Abit NF7-S rev.2.0 | 1GB Geil DDR400 | Radeon 9800 SE@PRO 380/600@450/750 | Barracuda 160GB 8MB 7.7200 | LTR-40125S | SOHW-1693S |LCD 15" Sony SDM-X52 | Chieftec Matrix HiFi + PSU 360W DF |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Młody żonkoś
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#4 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jest taka ksiazka: "Jak odczytywac wyniki badan lekarskich", czy cos takiego i tam takie rzeczy sa przedstawione. Nie mam jej niestety i tez nie namawiam Cie do kupna, ale mozesz sobie na szybko w jakiejs ksiegarni sprawdzic to, co Cie interesuje. Na pewno jest w Swiecie Ksiazki, wiec jesli masz gdzies w poblizu ich firmowa ksiegarnie, to mozesz sie tam wybrac.
![]() |
#5 | |
Młody żonkoś
![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Nie placz, zaraz cos znajde i tu wkleje
W naszym życiu najbardziej nie w porządku jest to, jak się ono kończy. Krótko mówiąc - życie jest ciężkie. Zabiera mnóstwo czasu, a co dostajemy na koniec? Umieramy! Cykl życiowy powinien iść w druga stronę. Najpierw powinno się umrzeć, a potem wszystko w druga stronę! Życie rozpoczynamy od spędzenia spokojnej starości w domu. Potem dostajemy złoty zegarek w momencie pójścia do pracy. Pracujemy czterdzieści lat, do czasu aż będziemy wystarczająco młodzi. Stajemy się gotowi do studiów - zaczynamy pić alkohol, brać prochy, imprezować. Idziemy do szkoly średniej, potem do podstawowej, dziecinniejemy, bawimy się całe dni, tracimy wszelka odpowiedzialność, coraz więcej czasu spędzamy śpiąc, aż wreszcie ostatnie dziewięć miesięcy pływamy, żeby zakończyć swoje życie orgazmem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Młody żonkoś
![]() |
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
hmm, powiem ci ze ja tez oddalbym wszystko swojej narzeczonej. Coz ostatnio sie zaniedbuje (Malo jem i dostaje ochrzan za to nie tylko od niej, od kolezanek tez). Wiem ze jej na mnie zalezy, ale coz jestem uparty.
Co do dziewczyn, jest pelno na swiecie, nie ma co sie zalamywac. Nie ta to bedzie nastepna. Pamietaj o tym. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|