![]() |
Niewiem co chcecie przez to osiągnąc ;p
...ale też się załapię ;p |
No to ja też ;p nie ma jak :banan: Chiquita :banan2: ^_^
|
Cytat:
|
To ja do was tez dolacze :D
Do kiedy akcje trwa??? |
Cytat:
|
Cytat:
ps. a myslalem ze sam sie zbanuje na znak protestu, a tu patrzcie polowa forum poszla w moje slady :peace: ^_^ ^_^ :banan2: |
Też coś tam pamiętam :)
ALE O CO TU CHODZI ?? :) Skąd wiecie kto jest zabanowany a kto nie? Nic nie kumam :) |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Ostatnio jest taka moda na solidaryzowanie się - więc czemu nie :D
|
... ech gdzie te czasy , gdy sypaliśmy rodzynkami (na tym forum) jak z rękawa, to był czysty i bezinteresowny romantyzm :roza: :roza: :roza: , a nie te dzisiejsze strachliwe czasy :niepow: .Większość z Was nie pamięta tych pięknych chwil :'(
|
Dobra, żebym nie był wytykany palcami przez @Bartka15 i innych rewolucjonistów ;)
|
to ja też się zbanuję :D
|
aaaaaaaaaaaa to taaaaak!
wlazlem sobie na forum, czytam topic jeden, drugi, a tu co trzeci user zbanowany teraz alles klar no to ja tez sobie walne "banana kofana" heh, 1000 post i taki *****ny :D |
Cytat:
|
No ta ja tez - podlacze sie.
Podajcie mi geneator klucza do numeru telefonicznego Anity (tej z duzymi "niebieskimi oczami") Na wszelki wypadek daje sobie :banan: :gerda: oraz :ignorowac (off fmorde - tego nie fidzialem!) I ide na wodke :wazuuup: |
trzecia strona tego postu same banany :D tylko szafran sie wylamal :D:D:D
|
Cytat:
|
powiemy ze Maciej sie bawil i wszystkich zabanowal bez powodu :D
|
Cytat:
|
Cytat:
moze to bedzie tez dobra pulapka na modow :> ^_^ :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: |
hehe widze ze sie bawicie to ja tesh kce :)
|
Cytat:
Wysyłem wiadomości do kilku osób, aby się zbanowały :taktak: |
kto nie ma bana to lipa :(
a jak kogos zbanuja to beda musieli podpis zmienic bo nikt sie nie kapnie :D:D:D akcja ban - zbanuj sie sam :D:D:D |
Cytat:
Ciekawe jakby to wyglądało, że całe forum jest zbanowane :> |
He he.. a jak ktoś nie będzie zabanowany to będziemy go wytykać palcami ;)
|
czekamy na kolejnych - akcja ban :D
|
^_^ ^_^ :spoko:
Ale jaja ^_^ |
To ya tesh :D
|
A co mi tam :)
|
Cytat:
Jak niektórzy zobaczą :gerda: to przestaną łamiać regulamin? :D P.S. Własnie dołączył do akcji "Smartek" :D |
moze zrobimy akcje banujemy sie sami na czas - do odwolania :)
|
:spoko:
Chłopaki już jest nas pięciu. Trzymajmy tak dalej. Na jaki okres mamy :gerda:? |
Cytat:
:spoko: Tez sie zbanuje ;p |
nie dlugo jak ktos wejdzie na forum i zobaczy ze wszyscy zbanowani to wyjdzie szybko :)
|
Cytat:
P.S. To już jest nas trzech :D Czyli w akcję "Nie czekaj, zbanuj się sam" weszli: siwy_mw, Patrixs i Bartek15 (ja) :D |
Cytat:
|
@szafran zbanuj się z nami, tak jak siwy i ja :D
|
tia powoli sie tu robi off topic ;p
|
:haha::haha:
Niezly temat :D |
Cytat:
Cytat:
|
-Program Smith wymknął się spod twojej kontroli, wkrótce opanuje to forum, tak jak opanował cały matrix. Nie możesz go zatrzymać, ale ja potrafię...
|
Niech zrobi 20 allachów i podarujemy mu, co?
:D |
Cytat:
Chyba tez się zbanuję :D |
nio właśnie :), dobrze gadasz... :spoko:
|
Cytat:
|
Cytat:
^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ;p |
Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu. :P
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
:ysz: :ysz:
;p |
Cytat:
Cytat:
|
No może jeszcze kilku wpadnie i zapoda jakimiś stronkami?? :D
|
Cytat:
|
@Mati.p, zaraz bana dostaniesz... lepiej usuń tego posta...
|
czesć na tej stronce powineś znaleść cd key do arlent 2 : http://google.pl /edited by Bartez
|
Cytat:
Zbanował mnie Yankee :boks: |
Cytat:
|
Cytat:
Miałem :banan: na dwa dni :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja proponuje udawać że nic się nie stało, a temat zupełnie przypadkowo usunąć ;)
|
hmm czemu biada ???
|
proponuje skok glowa w dol na beton + :gerda:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
^_^ chyba pomyliły Ci się fora :>
PS chyba nie ma czagoś takiego jak generator poprawnych keyów!! Może :gerda: i http://img39.exs.cx/img39/5088/zbanowac_go.gif ?? |
Pytanie
Hey ludki !!!
Jesli ktos wie skad mam wziasc cdr-key do red alerta 2 aby mi chodzil przez internet to Bardzo prosze na priv. Gralem na oryginalnym swoim cd-keyu az mnie nie wiadomo dlaczego zbanowali :| . teraz po reinstalce nie moge grac przez neta wiec potrzebuje jakiegos cd-keya. Moze jakis generator ;) :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:08. |