![]() |
Kto pyta nie bladzi, pytanka o ***** skutkuje zawsze kasacja post'a. Jak ktos jest nagminny, np. po skasowaniu posta pojawia sie znowu ta sama prosba to juz jestem bardziej ostry. Ale najwazniejsze ze userzy nie widza moich dzialan, wiec i spokoj jest.
|
Serio jest już wersja 4.3.1.7 ? Myślałem że najnowsz to wersja 4.3.1.6 widać że SlySof nie prużnuje ^_^
|
przy tej okazji przepraszam osoby ktore mnie prosily na PM o rozne zeczy - mialem walnietego priv compa a w pracy nie mam cukierkow
na PM juz odpowiedzialem pozdro |
Cytat:
|
Mój e-mail: cybermat16@gazeta.pl rodzynka mam do wersji 4.3.1.5 ale dziła tez z wersją 4.3.1.6 jak masz do wersji 4.3.1.6 to wyślij ^_^
|
Cytat:
|
Już mam rodzynka do CloneCD :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: : :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: ^_^
|
Coś takiego po prostu nie przejdzie. Przykro mi, ale nikt Ci w tej sytuacji nie poradzi.
Kontynuowanie tego topicu jest po prostu bezcelowe. :( Pogódź się z tym. Szukaj jakoś inaczej, uzbrój się w cierpliwość -> czy ten najnowszy Clone jest Ci tak strasznie potrzebny? Nie możesz jechać na trochę starszym, do którego bezproblemowo znajdziesz łatę? Naprawdę sugeruję skończyć topic.. Pzdrw:) |
Ilość załączników: 1
|
No to dlatego istnieje slowo rodzynek zamist słowa *****
|
tak, tak szukajcie a znajdziecie... znajdziecie na pewno bo już się to rozlazło po całym necie
a tu na forum jesteśmy "grzecznymi chłopcami" i słowo ***** winno być dla nas niesmaczne :D przypominam: § -8- Redakcja serwisu CDRinfo.pl zabrania użytkownikom zamieszczania i publikowania treści niezgodnych z prawem, reklam, spamu, a w szczególności numerów seryjnych, kluczy programowych, cracków, czy tzw. 'wspomagaczy', 'poprawek', 'łatek' etc. umożliwiających nielegalne użytkowanie komercyjnych aplikacji. Użytkownicy nagminnie nie stosujący się do niniejszego postanowienia mogą liczyć się z konsekwencjami - z czasowym zablokowaniem dostępu do Forum dyskusyjnego oraz wykluczeniem z grona zarejestrowanych użytkowników włącznie |
No właśnie dlatego zamiściłem posta tak jak wielu inych że też bym chciał rodzynka do CloneCD, i po 10 minutach mój post został sksowany, a innych którzy zamiście podobny post nie zostały skosowane ich posty że też chca rodzynka. To jest dyskryminacja ^_^
|
Cytat:
A nawet jeśli nie chcą Ci go podać, to cóż... taka ich wola. Nic nie wskórasz. Szukaj dalej... |
Nikt nie muwi o umieszczani ***** na sewerze, i tworzenie z forum ***** śmietnika, ale jak już ktoś sie chwali że ma ***** to przynajminiej mogłby wysłać go e-mailem zainteresowym osobą :cisza:
|
W ten sposob moza unikac wielu nieprzyjemnosci, a nie jest to specjanie uciazliwe. Rowniez dzieki temu forum nie stalo sie *****-smietnikiem.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:24. |