![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
![]()
Witam!
Mam pytanie dotyczące warunków licencyjnych Windows'a XP Pro. Zacznę od tego, że mam okazję kupić oryginalnego Windows'a XP (ze wszystkimi papierami) za 300zł. Oczywiście wersja OEM. Ale teraz się zaczyna. Okazuje się, że system jest przeznaczony dla komputerów DELL. I teraz jest moje pytanie. Czy jeśli zainstaluje taką wersję systemu to będzie tak samo legalna jak normalna wersja dla wszystkich kompów ![]() Pozdro ![]()
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Disce puer.
Data rejestracji: 19.04.2002
![]() |
Cytat:
Nie kupuj, zwłaszcza, że cena sklepowa XP Home OEM to 399zł (kup go np. z bateryjką do płyty głównej za 3 zł) - wiem, że HOME to nie jest najlepszy wybór, ale jak koniecznie chcesz mieć legala to tylko w ten sposób. Ostatnio zmieniany przez jasut : 28.12.2003 o godz. 19:03 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gość
|
Dlaczego Home to nie najlepszy wybór, ja mam orginalengo Home Edition (dostałęm go jak kupiłem kompa w Vobisie), i według mnie jest bardzo dobry niczym nie ustępuje Windows XP Professional, do domowych zastosowaniń w zupełności wystarcza, przcież i tak jak się stawia np. Server FTP to się uzywa programów innej firmy aniżeli Microsoftu
|
![]() |
![]() |
|
|