![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Reputa dla Ciebie. :spoko: |
Jak Wam si***281; podoba? (herbata si***281; udlawi***322;em widz***261;c to po raz pierwszy)
|
Wiesz, ***322;amiesz zasady :> Max 50 KB a tw***243;j 209 KB
|
Jeden z koleg***243;w moderator***243;w ma ponad 300kB :fiu:
:> |
Cytat:
|
Cytat:
Takie rzeczy się zgłasza jakby co. Regulamin: po to jest żeby się go trzymać. Dla jaj tego nikt nie pisał :taktak: |
Cytat:
@joujoujou który to taki cwany z tym ponad 300kB na stos z heretykiem,prześladować niewiernego|| |
Już nie łamię. Sam nie lubię bałaganu. Próbuję jedynie opcje dodać, mam chwilkę czasu. Naprawdę ten "pasjonat" mnie rozśmieszył.
Kto wie, co za procesor mam w logo? (2.2kB - zmniejszyłem nawet) |
Cytat:
|
Cytat:
A pytam dlatego, że gdyby im Intel w swoim czasie Z800 (~i286) nie ukradł, to mielibyśmy dziś sporo tańsze mikroprocesory :( |
Wiekszosc ma go jzu w cache'u, ale spokojnie - zmienie. Popracuje tylko nad jego rozmiarem.
|
Cytat:
Nie chciałem robić kłopotu, przepraszam. Nie mam nic do obróbki animowanych gifów bo i mi się ten rozmiar nie podobał (pochodzi z podpisu na Adrian Rojak Pot forum). Puściłem go tylko na chwilę bo śmieszny. |
Nie mowilem o Tobie, lecz o sobie ;-). Ale milo z Twojej strony. Ja nie mam nic przeciwko rozmiarom podpisow. Co najwyzej przeciwko ich wielkosci - to faktycznie utrudnia czytanie...
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:47. |