![]() |
Cytat:
Poszukiwana jest osoba która podjęła by się założenia serwerka na rozgrywkę w Q3A. |
Cytat:
Jezeli chodzi o Unreala, to oryginala 2003 powinienem miec w przeciagu tygodnia, jak kumpel wroci (ehh, wszystko popozyczane ;)). 2004 niestety nie mam oryginalnej, wiec po sieci nie da rady, ale jest demko 2004, w ktorym mozna grac po necie. Wiec.... Demko do pobrania stad: ftp://ftp.infogrames.net/demos/ut200...4-betademo.exe ;). |
Cytat:
przyjedź do szczecina hehehe :> |
ja jestem za MOHAA... Medal of honor allied asault (czy jak to tam sie pisze) najlepsza gierka imo MP :). Jestem w klanie nawet :D
pozdro ;) |
Proponuje w porozumieniu z MacGyver godzinę 21 w sobotę 10.04.04. Jak komuś nie pasuje to przesuniemy godzinę.
Pozdrawiam |
|
Cytat:
"User interface is version 4, expected 3" :ysz: :wsciekly: |
Cytat:
|
A może w piątek wieczorem po 21 zagramy bo w so nie będę mógł mam wolny internet ale myślę że będę w stanie zalożyć serwer
|
Dobra odzyskalem swojego quake'a :jupi:. Mozemy grac ;).
Trzeba tylko dokladny termin ustalic. Mi pasuje Sobota - 18:00 :spoko: |
Hejka,
Ja i MacGyver poszukujemy, osoby kompetentnej, w pełni władz umysłowych, umiejącej czytać i pisać w języku polskim która była by w stanie założyć, ustawić grę w Q3:Arena. Dzięki Pozdrawiamy |
Moze jutro jakis test maly?
Patrixs zadzwon do mnie na gg jutro :) np. sprobuje utworzyc serwa i sie wlaczysz? A musze miec orginalny ?Bo gdzies orginala zgubilem/pozyczylem i mam tylko kopie ps.congrats z powodu 1000 postow |
@Kasprzak, oki, jutro się odezwę i spróbujemy zrobić tescik, ale dopiero wieczorem, dzięki za gratulacje :piwo: Do jutra.
Pozdrawiam |
Cytat:
|
Quake 3 Arena
Więc tak:
Niech każdy kto chce pograć w sieci w Quake'a 3 Arena sciągnie: Point Release 1.32 (28 MB) OSP 1.03a full (54 MB) Te pliki są potrzebne bo są problemy z logowaniem do serwera, tj. komunikaty typu: "MIS-TYPED CD KEY" oraz "INVALID CD KEY" Powinno pomóc ;) aha....jeszcze jedno Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:51. |