![]() |
hmm - wszystko 'zalezy' - zalezy jaka firma splodzila jaka karte, czy dany 9500 jest modowalny czy nie, jak jest z pamieciami itp - nie wszystkie 9600 sa slabe i nie wszystkie 9500 sa mocne - tutaj ati nakrecilo ile tylko moglo
ps. co to znaczy slaby? 9600 zjada wiekszosci innych kart na sniadanie - z prawie wszystkimi FXami wlacznie... |
Na www.benchmark.pl macie zestwienie GPU: to po co sie licytujecie?
|
a mozna prosic dokladniejszy link?
bo jesli to to: http://www.benchmark.pl/archiwum2003...arty_graficzne to raczej potwierdza to moja teorie zreszta karty graficzne zawsze trzeba oceniac na indywidualnych modlach - sa FXy 5200 slabsze niz radeony 7500! to dziala tez w druga strone... |
Cytat:
|
dzieki - ja tez mam cos dzis nie tak z oczami :)
fajny ten obrazek - wynika z niego zaskakujaca dla mnie rzecz - ze 9100 jest bardzo blisko 9500... (rozumiem naturalnie ze tylko orientacyjny obrazek - ale spodziewalem sie wiecej) ciekawe - choc nadal twierdze ze 8500 za 350 zeta to niezla okazja :) ps. w wawie po dwoch dniach poszukiwan nie namierzono tanszego ti4200 niz 460 zeta... ps2. na ktorej stronie byly zgromadzone stare wersje sterownikwo nvidii? kumepl ktory sobie tego ti kupil poszukuje ostatniej paczki driverow z serii 4x... i nie wiem skad (i jaka) mu sciagnac... bo na 5x texurki mu w jedi akademy lataja jak oszalale (fajny efekt) |
Cytat:
www.guru3d.com www.nvidia.com - jak tam dobrze poszukasz to w archiwum też wszystko znajdziesz. |
Cytat:
|
tia.. u mnie tez sa w cennikach w takich cenach - tylko ze jak tylko sie pytalem kiedy mozna odebrac karte to slyszalem konspiracyjnym glosem ze to reklama a kart nigdy w takich cenach nie bylo i nie bedzie - bo mozna spokojnie sprzedac za 100 zeta wiecej...
magia |
Ja nie mowie Sid o cennikach, tydzien temu kupilem Prolinka w takiej cenie dla kumpla, a teraz maja Aopen`y z 4 sztuki, takze jednak do warszawy sie nie przeprowadze :)
|
a ja dzis we wrocku widzialem radka powercolora 8500 64mb za 499zl
cena sugerowalaby niezly model, ale przed zakupem nie zaszkodziloby sprawdzic co w trawie piszczy, bo z opakowania za duzo nie wyczytasz |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:39. |