![]() |
Niewarto. 8)
|
Zapomnij o tej karcie za 350zl, nie ma sensu, Geforce 4 ti 4200 mozna dostac za 400zl, kupilem ostatnio znajomemu prolinka na 4ns samsungach i sie ostro kreci. Na luzaku 4400 a nawet 4600.
|
8500 widze ze warto
Dzięki wszystkim ..chyba łykne ta karte.jest to radek 8500 full tym bardziej od kumpla maniaka zawsze mozna sie rozmyslić ;)a kupiec widze sie znajdzie.dzięki za opinie i rady.
|
Cytat:
Jak niektórzy wiedzą model 9100 jest prawie identyczny z modelem 8500, ale 8500 jest o pare Mhz więcej taktowany - czyli szybszy. Więc co ty na to "powiesz" ??? |
nawet 8500le za 350 to nie jest zle - jesli to jest naprzyklad supergrace to ma calkiem dobre parametry (pamieci hynix4ns, karta jako taka spokojnie kreci sie duzo wyzej niz 8500 full)
ja kupilem siostrze - i on ajest zadowolona decyzja i tak nalezy do ciebie |
Nie napisalesz wszystkiego. Prawdopodobnie za 350 zl jest do wziecia 8500 ale z symbolem LE Light Edition o nizszej czestotliwosci. tego sobie odpusc. Jezeli jest to 8500 Full to bierz za ta kase bo na lepszego a wiec min. 9500 Pro bedziesz musial wydac wiecej!
|
mam taka karte - wlasciwie moja siostra ma - hl2 dziala znosnie, Call of duty zasuwa jak opetany itp - zeby kupic lepszego radka - czyli 95(6/7/8)00 to musialbys naprawde sporo dorzucic - a i kupienie ostatnio takich srednio polkowych radkow jest trudne
mozna celowac w gf4ti - ale niektorzy nie lubia nvidii - a pozatym ceny tej karty lataja w gore i w dol jak szalone... |
Najlepiej dorzuć troche więcej i kup se troche lepszego radeona.
|
Karta całkiem dobra ale dorzuć groszów kilka na nowszego radeona a nie pożałujesz.
|
radeon 8500 czy warto??
Witam mam pytanko czy warto kupic radeona 8500 za 350 zł?czy lepiej dołozyć pare groszy i kupic cos innego .dzięki za odpowiedzi rady i sugestie:)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:29. |