![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Formatowiec...
Data rejestracji: 03.08.2003
![]() |
Siemens M55...
Witam...
mam od dzisiaj Siemensa M55... ten telefon ma grupy osób... no właśnie ma ale ja nie moge przypisać osób do grupy innej niż VIP... podczas wyboru grupy mam tylko grupe VIP... co jest?? jak zrobić żebym mógł do innych grup przypisywać osoby??
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Born 2 ride, ride 2 live
Data rejestracji: 04.07.2004
![]() |
Bo masz włączoną obsługę pamięci karty sim i dlatego masz tylko VIP
![]() Jak przełączysz na pamięć telefonu to będziesz miał: Znajomi, Rodzina... Wejdź w menu>ksiązka telefoniczna>ustaw domyślnie>książka adresowa (telefon) ![]() Tylko będziesz musiał skopiować numery z SIM do telefonu ![]() Nie pamiętam jak to dokładnie było, bo nie mam już Siemensa ![]() Ostatnio zmieniany przez B@rtek : 16.03.2005 o godz. 17:37 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Formatowiec...
Data rejestracji: 03.08.2003
![]() |
dzięki... tak myślałem ż muszą być w telefonie...
![]() |
#4 |
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
Apropos M55...
Czy jest mozliwe (bez patchy) regulacja sygnalow alarmowych - a dokladnie chodzi o glosnosc sygnalu o wyczerpaniu bateri. Wydaje mi sie, ze kiedys bez znacznie glownijszy, a teraz praktycznie go nie slysze. moze mam urojenia ![]()
![]() |
|
|