Powrót   Forum CDRinfo.pl > >

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 14.04.2006, 16:24   #1
Hanusia
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 14.04.2006
Posty: 1
Hanusia w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Question radio medion md 9060

witajcie niedawno znajomy sprowadził mi auto z Niemiec i jest w nim zamontowane radio medion md 9060 z odtwarzaczem mp3. Mam problem z zapisywaniem stacji radiowych - zapisują się, ale po wyłączeniu i ponownym włączeniu silnika już ich nie ma... czyli pytanie po prostu - jak się zapisuje te stacje?? albo czy ktoś ma instrukcję obsługi (niekoniecznie do tego modelu, może byc też po niemiecku). Z góry dzieki, pzodrawiam
Hanusia jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 14.04.2006, 16:46   #2
marynarz
Guru
 
Data rejestracji: 01.05.2002
Lokalizacja: Katowice
Posty: 1,634
marynarz niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Zakladam ze ten kabelek ktory powinien byc podlaczony do +12V przed stacyjka (do podtrzymywania pamieci, niezaleznie od kluczyka) jest podlaczony za stacyjka.
__________________
...El Marinar...
marynarz jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 14.04.2006, 19:55   #3
Mich@ł
Ismail Delivered
 
Avatar użytkownika Mich@ł
 
Data rejestracji: 29.08.2003
Lokalizacja: Wyloguj
Posty: 5,054
Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Zgadzam się z marynarzem
Miałem w Lanosie ten sam problem
A, żeby było śmieszniej - oryginalne radio Daewoo nie gubiło stacji z pamięci. Panasonic - gubił
Mich@ł jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 14.04.2006, 20:06   #4
pykson
Czepek - od czepiania sie
 
Avatar użytkownika pykson
 
Data rejestracji: 04.03.2004
Lokalizacja: Górny Śląsk
Posty: 1,472
pykson zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
tak zwana logika zaplonu (w sony sa np. dwa +, i mozna sobie wybrac jak podpiac)

ale juz nie raz spotykalem sie z informacjami, ze tunery medion/tevion/dalco gubia stacje, wiec moze sie "popsiulo", czego Ci nie zycze
__________________
UWAGA: nie mylic z MODeratorem!
.
pykson jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:55.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.