![]() |
Cytat:
|
jakie wybrać
to i ja się podczepię
proszę o radę co wybrać Alpine czy PIONEER DEH P4800MP które będzie lepsze głośniki raczej standardowe,nie pytajcie jakiej muzy będę słuchał po prostu ma dobrze grać i odtwarzać cd |
Ja osobiscie wzial bym Alpine, z tego wzgledu iz jest to jeden z najlepszych producentow sprzetu car-audio wg. mnie i mysle ze nie tylko :)
|
Alpine. Sam mam model CDE 9845 i gor***261;co polecam. ***346;wietny dzwiek.
|
mo***380;e jeszcze znawcy car-audio si***281; wypowiedz***261;
ja by***322;em bardziej sk***322;onny na Pioniera |
Cytat:
|
Cytat:
i sądzę ,że tu są sami znawcy "car - audio znawcami" i innych dziedzin bo inaczej forum by nie było :jezyk: |
Cytat:
Pionek zagra mocniejszym bassem zaś alpine bardziej naturalnie. Niestety Pionek może bardziej tandetnie wygląda ale ma pokrętło, co jest zaletą, ale to już mało istotne kwestie. |
Cytat:
|
Witam
Spotka***322; si***281; kto***347; z tym radiem? http://allegro.pl/item130216340_mp3_...ss_nowosc.html Planuj***281; zakup taniego radia i to mnie bardzo zainteresowa***322;o. Jest ***322;adne, posiada wej***347;cie na karty SD.. Jednak nie wiem jak spisuje si***281; w praktyce. |
Cytat:
|
Wszystkie nonamy sa dobre, bo s***261; tanie.
Tak d***322;ugo s***261; dobre, dop***243;ki sie nie sfajcz***261;.....a potem co? Kibel. No ale przecie***380; s***261; tanie. Jak kto***347; ma szcz***281;***347;cie to mu pochodzi. Ja nie mam. |
Cytat:
Sprzęt tani, ale raczej lepszy jakościowo od tzw. "no name". Przed zakupem upewnij się czy sprzęt jest fabrycznie nowy. Na allegro dużo jest ofert poreklamacyjnych. |
Nie chce zakladac tematu.
Mam do wydania ok. 400zl i chcialbym kupic radyjo. Niekoniecznie z mp3 - jak bedzie to sie nie obraze, ale to wymog nie jest. Chcialbym zeby gralo w miare mocno bo nie chce narazie kupowac wzmacniacza, a glosniki standardowe w astrze II mam w miare ok (na std. radiu graja dobrze, a glosniej nie potrzebuje) ale zalezy mi teraz na wejsciu line in ale z tylu (nie aux z przodu ale z tylu) Co polecacie? (byle nie clatroniki itp. egzotyki) |
Alpina - najmocniejsza
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:21. |