![]() |
To uzbieraj do 400 i kup Blaupunkta Milano MP34 (reklamowany ostatnio ostro - podobno w Norauto też ma sensowną cenę) w sieci Saturn - nic lepszego za taką kasę nie kupisz (chyba, że jakieś używki trafisz na Allegro).
|
Ja Ci konkretnego modelu nie polecę, ale powiem tylko (pod tym względem jestem monotematyczny), że jeżeli masz taką możlilwość (a jeżeli nie to jej poszukaj ;) ) sprowadzenia radia ze Stanów to od razu zacznij się za nim tam rozglądać. Za niecałe 500 złotych mój znajomy sprowadził sobie bardzo ładnego, jednego z nowszych modeli, Sony odtwarzającego mp3. A i za około 350 - 400 też powinieneś coś fajnego znaleźć.
|
Radio do samochodu do ok 350zł
Witam
W najblizszym czasie chce kupic jakies w "miare" dobre radio do samochodu:) Kwota jaka chce na nie przeznaczyc to ok 350zł (no chyba jeszcze z 50zł by sie znalazlo):). Mam do Was pytanie. Jakie radio CD (bo na mp3 to za to kase nie licze;/:() polecacie?? co kupowac a czego nie?? interesuja mnie tylko znane marki a nie jakies NoName:) osobiscie myslalem nad jakims Pioneer`kiem Pozdrawiam |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:26. |