![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 15.11.2003
![]() |
![]()
Witam!
Komputer mojej siostry P150 :-) jest podłączony do internetu. Za pomocą drugiej sieciówki (10MBit/s) połączyłem ten i mój komputer. W tamtym udostępniam internet za pomocą porgramu Proxy. Gdy na tym starym "serwerze" nie ma włączonego GG, to internet chodzi mi tu (prawie, ale bez większej różnicy) tak jak na tamtym i transfer ze stron (mierzyłem za pomocą www.numion.com/YourSpeed/ ) wynosi przeważnie 20-25 kilobajtów/s. W momencie włączenia na tym starym GG, spada mi tutaj do góra 6 kilobajtów/s. Wiem już że to GG daje w kość, ale nie wiem dlaczego ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Wyjadacz ;)
![]() |
Cytat:
Jeszcze dodam, że przy przełączeniu statusu na niedostępny, dzieje się to samo. Dopiero całkowite zamknięcie GG likwiduje problem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
do dzielenia netu sa dwa godne uwagi programy winproxy i winroute... jednak zabawa z nimi czasem wymaga znajomosci seciowej, stale IP sieci wewnetrznej, DNSy itp. moim zdaniem to nie GG jest przyczyna a niewlasciwe dzielenie netu pozdrawiam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Wyjadacz ;)
![]() |
Cytat:
No ale już TLEN nie powoduje takich problemów czy jak ona tam chodzi po stronach to też nie ma konfliktu. Nawet jak coś ściąga się tam to tu jest dobrze. Tylko GG zapycha... Mam Windowsa 98SE na tamtym (co dzieli net) a tu mam XP Home. Spróbuje w przyszłym tygodniu włączyć dzielenie netu "Windowsowe". |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 30.12.2003
![]() |
ja bym radził freesco tylko trzeba jeden komputer poświęcić
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Witam!
do dzielenia netu jest jeszcze jeden program, ktory chyba najbardziej jest godny uwagi... WinGate ![]()
![]() |
|
|