![]() |
Re: Re: Re: Ranking Czystych Plyt!!!!!!!!
Cytat:
nawet nie musze sie specjalnie wysilać zeby je oderwać bo raz po raz gdzieś same odpadają |
Właśnie w tej chwili myślę o czymś takim.... na poważnie.
Płyty były by dodawane według Nazwy i ATIPu (bo jak wiadomo fabryki dość często ulegają zmianom) i można by głosować, wybierając np. trzy pozycje... Jak to jakoś ciekawie rozwiniecie, tak żeby uniknąć oszustw przy głosowaniach itp, to taka baza powstanie. Czekam na jakieś ciekawe propozycje - jeżeli uznacie to za potrzebne uzupełnienie na naszej stronie... Pozdrawiam SoBal |
w/g mnie najtrwalsze beda chyba KAFELKI maja
od 0,3cm grubosci do 3cm grubosci te ostatnie napewno beda dlugo a firmy nie pamietam zreszta nie bede robil reklamy :D 8) ;p |
(Wielka płyta)
Cytat:
|
No dobra - wygrałeś :P
Poddaje się , jest tylko jedno ale - to są dziurska a nie dziurki :P Pozdrawiam ZYGA |
Nie ładnie Panowie, Nie ładnie - a ładnie to się z postu nowicjusza nalewać !:-D
Może nie chciało mu się przeszukiwać forum, każdemu czasami się nic nie chcę.:) |
Re: Ranking Czystych Plyt!!!!!!!!
Dobre też są płyty żelbetonowe, tylko ich wadą jest to, że po kilku latach używania mogą sie trochę wyszczerbić:D
|
osobiscie preferuje plty pazdzierzowe - niska cena, wysoka trwalosc, latwo przechowywac - wystarczy duza piwnica - i jest pewne ze sa bardzo dobrze zabezpieczone przed kopiowaniem juz zwykla klodka - a jakby to nie pomoglo to zwykla farba rozwiaze problem poufnosci danych
|
dobry zelbet sie nie wyszczerbi gorzej z wielka
plyta:( Warto takze sprobowac MDFu - lekki i poreczny8) |
e tam, najlepsza jest najzwyklejsza płyta meblowa!
jak poręcznie! już sobie na drzwiach od szafy nagrałem całą dyskografię Iron Maiden, jakość dźwięku urywa głowy normalnie |
Ja wcale nie prowokuję ;)
Ale ciekaw jestem kiedy za tą rubaszną ;) dysputę trafimy do Offtopic. No dobra a wracając do tematu to jakich znacie producentów ww płyt - ja na przykład znam Kronopol z Żar - robią różne typy płyt drewnianych. Swoją drogą to ciekawe jak ma się sprawa "markowania" płyt produkowanych w zewnętrznych fabrykach :P |
Uzywa ktos z Was plytek gazowych?;) Podobno mozna nimi calkiem niezle nadpalac:D
|
Cytat:
|
Cytat:
JAK to jest że TYLKO nowicjuszom sie nie chce??? |
mnie tez sie nie chce - co tu bede klamal - na szczescie mam nienajgorsza pamiec i wiem co bylo a co nie, a jako ze na dokladke czytam wszystkie posty (ostro mmnie pogielo, nie?) to nie musze prawie szuakc...
a co do off-topic... zeby to przeniesc trzeba to rpzeczytac - a ja twierdze ze do tej pory post ten nie wzbudzil zainteresowania moderatorow |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:44. |