![]() |
Witam !
Sarcofago ale zes obrazek dorwał ... |
Mam cracka tej grupy do Warcrafta 3 i działa spoko
|
Witam !
No właśnie tesh tak myślałem ale taki gość się upiera że taki soft istnieje a o tej grupie to w sieci troche jest ! |
RAZOR Team 1911
RAZOR Team 1911 - chyba faktycznie chodzi o tą grupke crackersów:-D - ja przynajmniej nie słyszałem o takim sofcie
|
8)
a czy nie chodzi Ci czasem a brygadę która podpisuje się RAZOR ? :) /a fe używac "modyfikowanego" oprogramowania ;p Ci panowie spatchują wszystko jak leci / to team crackerów / swoją drogą bardzo solidny to co robią to robią dobrze/ a nie program / pozdro qrde ale literowki zapodaje :) aż wstyd |
Razor czy coś w tym stylu !
Witam !
Usłyszałem ostatnio o istnieniu ciekawego programiku o nazwie RAZOR. Według informatora program ten potrafi zrobić "dodatek " do każdego zabezpieczonego krążka CD ?? / ciekawe / Wpadł mi ostatnio w reće Programuk właśnie z CDRinfo Safedisc Cleaner ale on usuwa tylko wszelkiej maści SafeDiscki a innych nie a Razor niby ma to potrafić szukałem go w necie ale nie znalazłem. Proszę o wszelkoe informacje tego dotyczące moga być na priva a tak wogóle czy coś takiego istnieje ?? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:35. |