Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Realtek-dzwięk (https://forum.cdrinfo.pl/f5/realtek-dzwiek-29050/)

-Sid-The-Rat=> 10.01.2004 07:03

jakbys walil to bys swoich 3 groszy nie dorzucil
strasznie ci na akceptacji i ogolnym zainteresowaniu swoja osoba zalezy

wez sie wreszcie na dobre pozegnaj, ok? robisz to juz ktoooorys raz, honoru po jednym takim niewiele zostaje a po 20 to szkoda gadac
albo znormalniej lekko i zostan - naprawde nikt nie bedzie sie toba przejmowal - bo z tego jak sie zachowujesz wynika ze nawet ty zabardzo nei wiesz czego chcesz i potrzebujesz

i odchudz swoj podpis - to juz przesada jaka on ma wysokosc (i nie pytaj mnie na prov czy 4 linijki to dbrze czy zle - sam ocen - masz juz pare lat)

Nol 10.01.2004 09:41

Pomijając pewną wypowiedź:
Cytat:

co stery mogą mieć do zanikania??
:D

A tak do rzeczy - Yankee, dzięki za informację odnośnie różnic pomiędzy driverami Realteka i standardowymi nForce... Mam Asusa A7N8X z realtekiem 650 z wbudowanym wzmacniaczem HP i nie wiedziałem że bez oryginalnych sterów nie ma EAX itp. Wielkie dzięki za info...

memorando 10.01.2004 16:11

Cytat:

Napisany przez -Sid-The-Rat=>
jakbys walil to bys swoich 3 groszy nie dorzucil
strasznie ci na akceptacji i ogolnym zainteresowaniu swoja osoba zalezy

wez sie wreszcie na dobre pozegnaj, ok? robisz to juz ktoooorys raz, honoru po jednym takim niewiele zostaje a po 20 to szkoda gadac
albo znormalniej lekko i zostan - naprawde nikt nie bedzie sie toba przejmowal - bo z tego jak sie zachowujesz wynika ze nawet ty zabardzo nei wiesz czego chcesz i potrzebujesz

i odchudz swoj podpis - to juz przesada jaka on ma wysokosc (i nie pytaj mnie na prov czy 4 linijki to dbrze czy zle - sam ocen - masz juz pare lat)

*******ę waszą akceptację to ja siebie akceptuję albo nie i się o******* ode mnie oki?

mqy 10.01.2004 16:30

;)
......memorando jak czytam takie wypowiedzi jak twoje..... to mi sie chce zygac...............i[miedzy innymi] przez takich *****i ja ty, Polskie spoleczenstwo jest zhamione......
...wiesz z takimi jak ty *****ami, ktorzy tak naprwade nie wiedza co chca,[tz. nie skutecznie pomuc tylko chwalic sie swoja ogramna wiedza....a ciekawe jak tak naprawde z nia jest], trzeba ostro.....mysle ze wystarczy jak zastosujesz w praktyce slowo "spie*dalaj"[i wykonasz je na sobie]......podejrzewam ze na forum, osob tak zachowujacych sie jak ty nikt nie chce...........

memorando 10.01.2004 17:23

Cytat:

Napisany przez mqy
;)
......memorando jak czytam takie wypowiedzi jak twoje..... to mi sie chce zygac...............i[miedzy innymi] przez takich *****i ja ty, Polskie spoleczenstwo jest zhamione......
...wiesz z takimi jak ty *****ami, ktorzy tak naprwade nie wiedza co chca,[tz. nie skutecznie pomuc tylko chwalic sie swoja ogramna wiedza....a ciekawe jak tak naprawde z nia jest], trzeba ostro.....mysle ze wystarczy jak zastosujesz w praktyce slowo "spie*dalaj"[i wykonasz je na sobie]......podejrzewam ze na forum, osob tak zachowujacych sie jak ty nikt nie chce...........

wiesz co kolego? do tej trójki jak sid the rat thanatos i yanke mam żal. Ale akurat yanke i thanatos się zachować potrafili i nieirytowali mnie takimi wypocinami jak sid sorry ale napisałem zbyt ogólnikowo spier**alaj się tyczy tylko sida the rata za jego wydumane mniemanie o swojej inteligencji:) więc mqy niezjeżdżaj mnie bo ciebie jeszcze nieobraziłem a jak chcesz to zjadę za *****a idź swoją dziewczynę tak nazwij jak pozwoli ale nie mnie

-Sid-The-Rat=> 10.01.2004 17:26

dosc

mqy 10.01.2004 17:43

Cytat:

Napisany przez memorando
wiesz co kolego? do tej trójki jak sid the rat thanatos i yanke mam żal. Ale akurat yanke i thanatos się zachować potrafili i nieirytowali mnie takimi wypocinami jak sid sorry ale napisałem zbyt ogólnikowo spier**alaj się tyczy tylko sida the rata za jego wydumane mniemanie o swojej inteligencji:) więc mqy niezjeżdżaj mnie bo ciebie jeszcze nieobraziłem a jak chcesz to zjadę za *****a idź swoją dziewczynę tak nazwij jak pozwoli ale nie mnie

memorando ale naprawde zrozum ty wreszcie......albo wyobraz sobie taka sytuacje, z innej perspektywy......zachowujesz sie....... jak bys mozgu nie mial[a nie masz go na 200%]......i jak chcesz to mnie obrazaj i se rob co chcesz......ale jest taki problem ze jeszcze nikomu nie udalo sie mnie obrazic......a tym bardziej ty tego nie zrobisz.... :) .......
......zauwasz ze wyszyscy cie teraz krytykuja [tz. nie jedna osoba], a ty jestes dalej pewien ze to ty masz racje.......yyyyy poza tym jusz raz sie pozegnales......to....[chyba wiesz co masz zrobic]........przynajmniej odejc z honorem, albo sproboj zrozmuiec.....swiat cie otaczajacy.......

-Sid-The-Rat=> 10.01.2004 17:54

DOSC
proponuje uzycie opcji 'ignore'
ja to wlasnie zrobilem i niech inni sie nim martwia - bo jakbym zbanowal to mialbym wieszaczy psow na tychmiast na plecach, jak tlumacze to napotykam opor materii - dosc
mam jeszcze w zanadrzu opcje 'force ignore' i memorando bedzie sobie pisal a i tak u kazdego bedzie na ignorze - ale tego nie zrobie (czemu? patrz wyzej)

memorando 10.01.2004 22:10

Cytat:

Napisany przez -Sid-The-Rat=>
DOSC
proponuje uzycie opcji 'ignore'
ja to wlasnie zrobilem i niech inni sie nim martwia - bo jakbym zbanowal to mialbym wieszaczy psow na tychmiast na plecach, jak tlumacze to napotykam opor materii - dosc
mam jeszcze w zanadrzu opcje 'force ignore' i memorando bedzie sobie pisal a i tak u kazdego bedzie na ignorze - ale tego nie zrobie (czemu? patrz wyzej)

źle zrozumieliście mnie, niepisałem 32 dni, wchodzę na forum po 32 dniach i widzę jak sid mnie zjeżdża, i zamiast to olać impulsywnie zjechalem go. Po drugie zbyt łatwo postawiłeś ocenę sytuacji i za to ja mam ignora szkoda. ale zrozumcie mnie każdy ma jakąś wytrzymałość na zjeżdżanie go. na poewno macie rację że mnie zjeżdżacie ale to się chyba robi na priwie dlatego mnie poniosło i też złamalem zasady jak ci 3 sorry

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:57.