Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 02.09.2004, 18:14   #1
WhiteMan
DVD FaN

Data rejestracji: 05.01.2003
WhiteMan zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
dziwna rzecz w operze!

od pewnego czasu czyli gdzies 2-3 tygodni zauwazylem ze gdzies tak poznym wieczorem albo rano jak odpalam opere a wczesniej z niej dosc czesto korzystalem odmawia mi posluszenstwa tzn, albo wogole mi nie wyswietla stron , wyskauje ze nie moze ich zaladowac , ale to zadnej i wtedy jedynym rozwiazaniem jest restart komp, tak jak by ,,zapychala sie", a drugi przypadek dosc czesto dziennie wyskauje mi jej blad i sie sama zamyka nie wiem co jest grane, foram c byl!!pomozcie!!!
WhiteMan jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 02.09.2004, 18:29   #2
Mily_
Formatowiec...

Data rejestracji: 03.08.2003
Mily_ zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
instal MyIE lub FireFox
bardziej podniecające i interesujące"
Donna Watsonon
Mily_ jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.09.2004, 18:29   #3
woitas
αρχή

Data rejestracji: 16.06.2001
woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
nie wiem, u mnie też czasami sama się zamyka..
z tym zapychaniem to pewnie problem z łączem.

woitas jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.09.2004, 18:32   #4
WhiteMan
DVD FaN

nie nie tez z poczatku mysalem ze to prze neta ale nie wszystko inne dziala ok poprsotu w pewnym momecie koniec ze stronkami nie wiem jak to okreslic!!!
Stary 02.09.2004, 19:05   #5
Ziele
.: AT90S2313 :.

Data rejestracji: 09.09.2002
Ziele zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Mily_
instal MyIE lub FireFox
albo Mozille

Jak zrobić szybko sałatke z buraków? Wrzucić granata do BMW
Ziele jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.09.2004, 19:07   #6
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
przejde na firefoxa jak tylko nauczy sie rss, wap, gestow myszy...
a w temacie - oproznij cache4 moze pomoze - nie wiem - nia mialem takiego problemu
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.09.2004, 20:38   #7
Zelea
I have got my own WORLD..

Data rejestracji: 03.11.2002
Zelea zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
znowu bede tym zlym... ale...

co za beznadziejna sprawa...

nie ma to jak powiedziec ze ma sie problem i odrazu ktos mowi zmien na cos innego...

faktycznie to jest rozwiazanie problemu...

to jest SMIESZNE POPROSTU !!!!

pozdro
Zelea jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.09.2004, 21:12   #8
WhiteMan
DVD FaN

kazdy ma swoja odpowiedz na ten problem!! ale i tak nadal mam problem ale i tak nie zmienie opery bo jest the best!!!ma ktos jeszcze jakies pomysly?
Stary 02.09.2004, 21:25   #9
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Z tego, co piszesz wygląda mi na to, że jest to ten dość powszechny problem z Operą. Sam zresztą go miałem i nie mogłem sobie z nim poradzić... Ale rozwiązanie jest, może u Ciebie zadziała, bo u mnie nic nie dało. Trzeba przeinstalować Javę (najlepiej ściągnij najnowszą Javę Sun). Jeśli to nic nie da, pozostaje jedynie wyłączenie Javy i jej skryptów w Operze. To już działa w 100 %, ale też ma niestety swoje, dość znaczące wady...

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.09.2004, 21:42   #10
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
moze wystarczy dopuscic jave do autoupdatow? jesli to problem javy
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.09.2004, 22:17   #11
Piterniel
Cichy mod

Data rejestracji: 16.03.2003
Piterniel jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Piterniel jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Następnym razem jak ci padnie net przepisz sobie np. adres www.onet.pl w adresie IP. Wpisz to odpery i zobacz czy wejdzie. Jeżeli bez probemu to czeka cię zmiana serwerów DNS.

Co do Javy oczywiście jak koledzy napisli wyżej ściagnij Sun`a najnowszą wersje.

I jak ci się zapcha net to spróbuj pingowac www.onet.pl to może być wina twojego Providera
Piterniel jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: