![]() |
Czemu nie uderzysz do producenta? Komputronik i tak do niego uderzy, a Ty będziesz czekać dłużej.
Logitech ma podpisaną umową z firmą FixIt, więc użyj ich RMA. http://www.fixit.pl/?zasady-reklamacji-logitech,9 Edit. grzeniu z tym przepłacaniem dla nich (komputronik) to bym uważał, agito i morele tańsze i równie dobre, tańsze dlatego, że nie mają sklepów z przepychem (np. w galeriach handlowych). Edit2. Mi na mojego logitecha gwarancja się kończy, też miałem problem z przeciąganiem i zaznaczaniem folderów (drag&drop) itd. Samodzielnie wymieniłem mikroswitch pod lewym przyciskiem i cieszę się sprawną myszką. Gdybyś szukał oryginalny part to OMRON D2FC-F-7N, serwis i tak taki by mi wlutował, więc szkoda mi było czasu na RMA... |
Reklamowałem u nich nagrywarki, w tym jedną nawet w ostatnim dniu gwarancji. Nie było żadnych problemów, wręcz pomagali klientowi.
Jeśli nic się u nich nie zmieniło, to się ciesz że masz od nich sprzęt. Właśnie dla tych bezproblemowych reklamacji warto u nich kupić przepłacając nawet kilka zeta. Zwłaszcza sprzęty, które są podatne na awarie. |
Reklamacje w komputroniku
Właśnie okazało się, że moja ulubiona myszka Logitech Performance Mouse MX zaczęła odmawiać posłuszeństwa:
- Problem z zaznaczeniem folderów i ich przeciąganiem - Problem z rolką (przybliżenia w programach 3D - nagle ogromny skok przy przybliżaniu) - Problem z farbą która się starła przy rolce Okazuje się, że ma 3 lata gwarancji - czyli 2 w zapasie :taktak: Postanowiłem oddać ją na gwarancje i teraz pytanie czy komputronik robi problemy? Ktoś już coś tam reklamował? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:32. |