![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 04.10.2002
![]() |
Renault clio 1,2 RN, 92r- -instrukcja pdf
Nigdzie nie mogę znaleść w formacie pdf instrukcji obsługi Reno Clio 1,2 prodykowanych w 92r. Chodzi mi o taka instrukcję gdzie są opisy naprawy poszczególnych elementów. Czy ktoś takową posiada i ewentualnie czy byłaby możliwość wysłania mi jej na email markus96@o2.pl? Za takową ksiazkę mogę wysłać 2 filmy na dvd z gazet.
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dane zawarte w autodata 2004 nie wystarcza? jesli tak to daj znac, jak nie to poszukam
instrukcji do Megany szukalem 2 dni, ale znalazlem i zwykla (skany) i orginalna serwisowa (html, poltora tys srton) i do radia... wiec sa, tylko ciezko znalesc ![]() edit: patrzyles tu: (nie moge sprawdzic z pracy - kwestia konfiguracji sieci...) ftp://149.156.124.12:10025 login renault pass renault edit2: ewentualni popros tu: http://www.renault.triger.com.pl/lista.html
Radek Nimal - bo życie jest zbyt krótkie, żeby tracić czas blog o głupich pomysłach Życie z Chromebookiem - mój kanał na YT Ostatnio zmieniany przez nimal : 03.12.2004 o godz. 10:33 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 04.10.2002
![]() |
Na tym drugim adresie były linki które miały takowa książkę w html ale po angielsku i w dodatku skany są w beznadziejnej jakości. W związku z tym moja prośba jest nadal aktualna jak i płytki dvd.
Adresu ftp nie mogłem sprawdzić bo założyli mi w pracy proxy.
![]() |
|
|